ΣΤΙΒΟΣ

Στίβος: Πλήρης η εθνική ομάδα στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα κλειστού Κ20

Το Βαλκανικό Πρωτάθλημα Κ20 είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί στις 12 Φεβρουαρίου στο Βελιγράδι.
Στίβος: Πλήρης η εθνική ομάδα στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα κλειστού Κ20

Πρόθεση της Διοίκησης του ΣΕΓΑΣ είναι να δίνει ευκαιρίες στους αθλητές. Έτσι, και στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Κ20 θα έχουμε μεγάλη συμμετοχή.

Η Διοίκηση της Ομοσπονδίας το έδειξε από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε. Το είχαμε δει τόσο στους Βαλκανικούς Αγώνες που έγιναν πέρσι, αλλά και στη συνάντηση Ελλάδας- Κύπρου. Είναι χαρακτηριστικό ότι πέρσι στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Κ20 στον ανοιχτό που είχε διεξαχθεί στην Κωνσταντινούπολη, είχαν πάρει μέρος 28 αθλητές και αθλήτριες. Η Ελλάδα είχε πάρει έξι μετάλλια. Ανάμεσά τους και δύο χρυσά μετάλλια. Με τον Κώστα Γεννίκη (φωτό) στη σφαιροβολία και τον Θανάση Παρασκευά στο δέκαθλο.

Το Βαλκανικό Πρωτάθλημα κλειστού Κ20 είναι προγραμματισμένο για τις 12 Φεβρουαρίου. Θα το φιλοξενήσει το Βελιγράδι. Οι νεαροί πρωταθλητές θα πάρουν και άρωμα από τη σερβική πρωτεύουσα, που θα διοργανώσει το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Α-Γ.

Σύμφωνα λοιπόν, με το ρεπορτάζ του Sportime. Τις επόμενες ημέρες θα έχουν καθοριστεί οι όροι και οι προϋποθέσεις, προκειμένου να συγκροτηθεί η ελληνική αποστολή που θα πάρει μέρος στους αγώνες.

Το 2021 το Βαλκανικό Πρωτάθλημα κλειστού Κ20 είχε διεξαχθεί στη Σόφια. Η Ελλάδα δεν είχε πάρει μέρος στη διοργάνωση.

 

 

Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Τόλης Λελεκίδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του ιστότοπου αυτού.