Η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Στίβου θα διοργανώνει σειρά σεμιναρίων για τους αγώνες δρόμου. Το πρώτο είναι προγραμματισμένο για τις 9 Φεβρουαρίου.

Τα διαδικτυακά σεμινάρια της ΕΑΑ έχουν ως στόχο να ενημερώσουν για τις διοργανώσεις μαζικών αγώνων.

Η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Στίβου θα διοργανώνει σειρά σεμιναρίων για τους αγώνες δρόμου. Το πρώτο είναι προγραμματισμένο για τις 9 Φεβρουαρίου.

Τα διαδικτυακά σεμινάρια έχουν ως στόχο να γίνει ενημέρωση για τα μαζικά γεγονότα.

«Ο σκοπός είναι να γίνει μια ενημέρωση των χωρών- μελών της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας για την ανάπτυξη του μαζικού κινήματος. Να τεθούν προς συζήτηση θέματα σε σχέση με τα μαζικά γεγονότα. Σε ό,τι αφορά τη διοργάνωσή τους, την ασφάλεια, τη διαχείριση, τον κόσμο, τους αθλητές, τους χορηγούς. Ακόμη φυσικά και για το υγειονομικό πρωτόκολλο, ειδικά τώρα που είμαστε στην εποχή με την πανδημία του Covid-19», δηλώνει στο Sportime ο Παναγιώτης Δημάκος.

Ο ειδικός γραμματέας του ΣΕΓΑΣ, είναι επικεφαλής της Επιτροπής Δρόμων-Βουνού της ΕΑΑ. Είχε διατελέσει και πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής του Αυθεντικού Μαραθωνίου της Αθήνας. Με τη συνεργασία και του προέδρου της ΕΑΑ, Ντόμπρι Καραμαρίνοφ, θα συνεχίσουν και φέτος τη σειρά σεμιναρίων. Πέρσι έγιναν τρία σεμινάρια και είχαν μεγάλη απήχηση.

Έτσι, στο πρόγραμμα για το 2022 υπάρχουν οκτώ διαδικτυακά σεμινάρια. Οι ημερομηνίες που έχουν αποφασιστεί είναι: 9 Φεβρουαρίου, 9 Μαρτίου, 13 Απριλίου, 4 Μαΐου, 15 Ιουνίου, 18 Σεπτεμβρίου, 12 Οκτωβρίου και 16 Νοεμβρίου. Ν’ αναφέρουμε ό,τι όλα τα σεμινάρια θα διεξάγονται Τετάρτες.

Τέλος, να σημειώσουμε ότι τις επόμενες ημέρες η ΕΑΑ θα αποφασίσει για το συνέδριο Running Business. Πιο πιθανή να το φιλοξενήσει είναι η Κωνσταντινούπολη 4-6 Νοεμβρίου. Υποψήφιες είναι ακόμη η Στοκχόλμη (15-17 Σεπτεμβρίου) και η Βαρσοβία (9-11 Νοεμβρίου).

 

 

Διαβαστε ΕΔΩ τα παντα για τον Στιβο