Την Κυριακή ο Ιωνικός θα υποδέχονταν τον Απόλλωνα Σμύρνης στα πλαίσια της 17ης αγωνιστικής της Super League. Αναβλήθηκε λόγω των κρουσμάτων.

Ο πρωταθλητής στις αποστάσεις Ανέστης Παπούλιας είναι εδώ και λίγες ημέρες ο νέο γυμναστής της ομάδας ποδοσφαίρου του Ιωνικού.

Την Κυριακή ο Ιωνικός θα υποδέχονταν τον Απόλλωνα Σμύρνης στα πλαίσια της 17ης αγωνιστικής της Super League. Αναβλήθηκε λόγω των κρουσμάτων.

Οι γηπεδούχοι μετά από τρεις ήττες, καίγονται για τους τρεις βαθμούς. Βρίσκονται στην 11η θέση με 14 βαθμούς. Η ομάδα της Νίκαιας προετοιμάστηκε για την αναμέτρηση. Μια ετοιμασία που είχε νότα από στίβο.

Νέος βοηθός γυμναστής του Ιωνικού είναι ο Ανέστης Παπούλιας. Ο νεαρός πρωταθλητής των αποστάσεων μέσα στα Χριστούγεννα έκανε τη συμφωνία με τον σύλλογο. Έπιασε δουλειά και η ομάδα ετοιμάστηκε για τον αγώνα της Κυριακής (9 Ιανουαρίου, ώρα 15:00). Όμως λόγω κρουσμάτων στην ομάδα του Απόλλωνα Σμύρνης, η Super League 1 προχώρησε σε αναβολή.

Ο γιος του παλιού πρωταθλητή των αποστάσεων Νότη Παπούλια, έχει τελειώσει ΤΕΦΑΑ με ειδικότητα εκτός από στίβο και ποδόσφαιρο. Γνωρίζει από το χώρο και το προηγούμενο διάστημα γύμναζε αρκετούς ποδοσφαιριστές.

Μια σημαντική εμπειρία για τον Ανέστη Παπούλια, που δουλεύει πρώτη φορά σε επαγγελματική ομάδα και στην Super League.

Παράλληλα φυσικά συνεχίζει τις προπονήσεις με προπονητή τον Παναγιώτη Χαραμή. Έχει ως πρώτο στόχο να τρέξει στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανωμάλου Δρόμου.

Σε ό,τι αφορά τον Ιωνικό Νίκαιας, στο παρελθόν και άλλος ένας εν ενεργεία αθλητής του στίβου ήταν γυμναστής. Ο Γρηγόρης Γεωργίτσας είχε περάσει από την ομάδα της Αθήνας.

 

Διαβαστε ΕΔΩ τα παντα για τον Στιβο