ΣΤΙΒΟΣ

Στίβος: Στην Κύπρο ο Γιάννης Μπαρλής για προετοιμασία με την Μαρία Μαγκούλια

Η Μαρία Μαγκούλια θα ταξιδέψει την Τετάρτη στη Λευκωσία, καθώς μόλις έχει συνέλθει από τον κορονοϊό και ήταν σε καραντίνα τις προηγούμενες ημέρες.
Στίβος: Στην Κύπρο ο Γιάννης Μπαρλής για προετοιμασία με την Μαρία Μαγκούλια

Ο Γιάννης Μπαρλής βρίσκεται από την Δευτέρα 3 Ιανουαρίου στην Κύπρο, όπου θα πραγματοποιήσει δεκαήμερη προετοιμασία με τη Μαρία Μαγκούλια.

Ο Έλληνας προπονητής θα βρει στη Λευκωσία τον ομοσπονδιακό Κωστή Παπαμαρκάκη. Θα έχουν την ευκαιρία να μιλήσουν για τον Ορέστη Ντουσάκη. Ως γνωστόν ο νεαρός ρίπτης θα φύγει από τα Χανιά για την Αθήνα και θα συνεργαστεί με τον Γιάννη Μπαρλή. Δεν θα είναι όμως στην προετοιμασία που πραγματοποιεί το γκρουπ του Κωστή Παπαμαρκάκη. Όπως έγραψε το Sportime κώλυσε κορονοϊό, με αποτέλεσμα να μείνει στην Κρήτη.

Ο Γιάννης Μπαρλής θα συναντηθεί και με τον Κώστα Σταθελάκο, όπου θα παραλάβει και υλικό για τις ρίψεις. Άλλη μια κίνηση του Έλληνα προπονητή, που ως γνωστόν εργάζεται στην Κύπρο και γυμνάζει τον κορυφαίο δισκοβόλο, Απόστολο Παρέλλη.

Φυσικά, ο Γιάννης Μπαρλής πήγε στην Κύπρο για να πραγματοποιήσει το πρώτο στάδιο προετοιμασίας με τη Μαρία Μαγκούλια. Η νεαρή σφαιροβόλος θα ταξιδέψει στη Μεγαλόνησο την Τετάρτη. Καθώς έκλεισε εισιτήρια ο σύλλογός της Καζώνης Καλύμνου, που την στηρίζει. Επίσης, μόλις έχει συνέλθει από τον κορονοϊό που είχε κωλύσει. Ήταν σε καραντίνα το προηγούμενο διάστημα και τις τελευταίες ημέρες έκανε τεστ. Βγήκαν αρνητικά και έτσι, μπορεί την Τετάρτη να πάει στην Κύπρο. Στο προπονητικό κέντρο στο ΓΣΠ θα προετοιμαστεί για ένα δεκαήμερο. Στα πλάνα με τον προπονητή της δεν είναι ο κλειστός. Θα αποφασίσουν όμως ανάλογα με την πορεία προπόνησης.

Η Μαρία Μαγκούλια έριξε φέτος 15,70μ. στη σφαιροβολία, που ήταν η καλύτερη επίδοση στην Ελλάδα.

Δείτε την προσπάθεια της Μαρίας Μαγκούλια στο περσινό Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κλειστού, που είχε πάρει τη 2η θέση

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Στίβος: Στην Κύπρο ο Γιάννης Μπαρλής για προετοιμασία με την Μαρία Μαγκούλια», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Τόλης Λελεκίδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.