×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Στίβος Τζαμάικα: Ξεχώρισαν Γκέιλ και Φρέισερ Πράις στην επανέναρξη


    Τάσος Βουγιουκλίδης

Στίβος Τζαμάικα: Ξεχώρισαν Γκέιλ και Φρέισερ Πράις στην επανέναρξη


 Ο  Τατζέι Γκέιλ και η Σέλλυ Άνν  Φρέισερ Πράις ήταν οι αθλητές που ξεχώρισαν στην επανέναρξη του στίβου στην Τζαμάικα. Ξεκινώντας πολύ καλά.

Οι δύο τους μάλιστα, κατάφεραν με το… καλημέρα να σημειώσουν τις καλύτερες επιδόσεις στον κόσμο, στα αγωνίσματα τους. Ο Γκέιλ κέρδισε τον αγώνα στο άλμα εις μήκος με την εξωπραγματική  για τα φετινά δεδομένα επίδοση των 8,52. Βέβαια, η επίδοση αυτή μπορεί να του έδωσε την νίκη, όμως δεν μέτρησε λόγω αντικανονικού ανέμου(+4,5). Φυσικά, ο Γκέιλ δεν πτοήθηκε καταγράφοντας σε μια από τις επόμενες προσπάθειες του 8,23. Επίδοση που τον κατατάσσει στην πρώτη θέση του κόσμου για φέτος στην επίσημη παγκόσμια κατάταξη της World Athletics. Ενώ, η Φρέισερ Πράις κέρδισε τα 100 μέτρα τερματίζοντας σε χρόνο 11.00, επίδοση που την κάνει την γρηγορότερη γυναίκα φέτος στον κόσμο.

Η εδώ και έναν χρόνο μητέρα, Φρέισερ Πράις με τον χρόνο που κατέγραψε στην επιστροφή της στον στίβο μετά από την απρόσμενη διακοπή της παγκόσμιας καραντίνας, ξεπέρασε στην κατάταξη τις Άγια Ντέλ Πόντε και Σακάρι Ρίτσαρτσον. Από την άλλη ο Τατζέι Γκείλ,  επιβεβαίωσε πως είναι ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα στον χώρο του στίβου της Τζαμάικα, δείχνοντας επίσης, πως θα είναι ένας από τους διεκδικητές του χρυσού μεταλλίου στους ολυμπιακούς του Τόκιο. Αυτό άλλωστε είχε δείξει και πέρσι με το χρυσό μετάλλιο που κατέκτησε στο παγκόσμιο πρωτάθλημα στίβου της Ντόχα.

 

Η ΠΙΟ ΖΩΝΤΑΝΗ ΠΑΡΕΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΕΔΩ

Τελευταία Νέα