ΣΤΙΒΟΣ

Στόχος οι διοργανώσεις του χειμώνα για Καρύδη, Μαντζουρογιάννη και Ανδρικόπουλο

Οι διοργανώσεις του χειμώνα όσον αφορά βεβαίως την εγχώρια αγωνιστική δράση είναι ο κύριος στόχος για την Καρύδη, τον Ανδρικόπουλο και τον Μαντζουρογιάννη. Οι τρεις άλτες οι οποίοι γυμνάζονται με τον ομοσπονδιακό προπονητή Γιώργο Πομάσκι στοχεύουν στις διοργανώσεις του χειμώνα που θα διεξαχθούν εντός Ελλάδος, θέλοντας να μια καλή παρουσία έστω και στους ελάχιστους αγώνες...
Στόχος οι διοργανώσεις του χειμώνα για Καρύδη, Μαντζουρογιάννη και Ανδρικόπουλο

Οι διοργανώσεις του χειμώνα όσον αφορά βεβαίως την εγχώρια αγωνιστική δράση είναι ο κύριος στόχος για την Καρύδη, τον Ανδρικόπουλο και τον Μαντζουρογιάννη.

Οι τρεις άλτες οι οποίοι γυμνάζονται με τον ομοσπονδιακό προπονητή Γιώργο Πομάσκι στοχεύουν στις διοργανώσεις του χειμώνα που θα διεξαχθούν εντός Ελλάδος, θέλοντας να μια καλή παρουσία έστω και στους ελάχιστους αγώνες που θα πραγματοποιηθούν.

Φυσικά, για την Σπυριδούλα Καρύδη ο μεγάλος στόχος δεν παύει να είναι ένας και δεν είναι άλλος από τους ολυμπιακούς αγώνες του Τόκιο το καλοκαίρι. Στους οποίους ευελπιστεί να πάει είτε πιάνοντας το όριο(14.32), είτε μέσω του ράνκινγκ.  Ενώ, η Ελληνίδα πρωταθλήτρια θα θελήσει σίγουρα  να υπερασπιστεί στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της ηλικιακής κατηγορίας κάτω των 23ων ετών  που θα γίνει αρχές Ιουλίου στην Νορβηγία, το χρυσό μετάλλιο που είχε κατακτήσει πριν δύο χρόνια στο αντίστοιχο πρωτάθλημα Κ20 του Μπόρας.

Μια καλή παρουσία στο Ευρωπαϊκό Κ23 θα επιδιώξει φυσικά και ο Παναγιώτης Ματζουρογιάννης, μιας και είναι ουσιαστικά η μεγαλύτερη φετινή διεθνής διοργάνωση για τον συγκεκριμένο αθλητή.

 

 

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Στόχος οι διοργανώσεις του χειμώνα για Καρύδη, Μαντζουρογιάννη και Ανδρικόπουλο», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Τάσος Βουγιουκλίδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.