Μόντο Ντουπλάντις: 6.01 με το καλημέρα ο Σουηδός!

Σπουδαίος αγώνας που θα θυμίζει τελικό ολυμπιακών αγώνων αναμένεται να γίνει στο άλμα επί κοντώ των ανδρών, στο μίτινγκ του Ρουέν. Αφού, θα κονταροχτυπηθούν οι τρεις κατά τεκμήριο καλύτεροι επικοντιστές του κόσμου. Ο Ρένο Λαβιλενί, ο Σαμ Κέντριξ και ο Μόντο Ντουπλάντις. Πολύ ενδιαφέρον αγώνας θα διεξαχθεί στις 6/2 στο μίτινγκ του Ρουέν της Γαλλίας,...

Σπουδαίος αγώνας που θα θυμίζει τελικό ολυμπιακών αγώνων αναμένεται να γίνει στο άλμα επί κοντώ των ανδρών, στο μίτινγκ του Ρουέν. Αφού, θα κονταροχτυπηθούν οι τρεις κατά τεκμήριο καλύτεροι επικοντιστές του κόσμου. Ο Ρένο Λαβιλενί, ο Σαμ Κέντριξ και ο Μόντο Ντουπλάντις.

Πολύ ενδιαφέρον αγώνας θα διεξαχθεί στις 6/2 στο μίτινγκ του Ρουέν της Γαλλίας, τόσο στο επί κοντώ των ανδρών όσο και σε αυτό των γυναικών. Μιας και στους άνδρες έχουν επιβεβαιωθεί οι συμμετοχές του Ρενό Λαβιλενί, του Σαμ Κέντριξ και του Μόντο Ντουπλάντις ενώ, στις γυναίκες όπως έχει γίνει γνωστό από τους Γάλλους διοργανωτές θα η Κατερίνα Στεφανίδη, θα αντιμετωπίσει την Χόλι Μπράντσοου και την Σάντι Μόρις.

Διαβαστε ΕΔΩ τα παντα για τον Στιβο