×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Τετραετές πλάνο και νέα διαδικασία Ολυμπιακής πρόκρισης ανακοίνωσε η World Athletics


    Τασος Βουγιουκλιδης

Τετραετές πλάνο και νέα διαδικασία Ολυμπιακής πρόκρισης ανακοίνωσε η World Athletics


Με το ξεκίνημα της εβδομάδας αυτής η W.A. εκμεταλλεύτηκε την συγκυρία και συζήτησε με τις 214 ομοσπονδίες- μέλη της, ανακοινώνοντας ένα νέο τετραετές πλάνο και νέα διαδικασία ολυμπιακής πρόκρισης όσον αφορά πάντα τον στίβο.

Οι συζητήσεις με τις ομοσπονδίες έγιναν σε τρεις διαφορετικές συνομιλίες με τον πρόεδρο της World Athletics να υποστηρίζει ότι είναι σημαντικό που επικοινώνησε και πάλι με τις ομοσπονδίες και είναι ακόμα πιο σημαντικό να δοθεί μια σωστή κατεύθυνση πρός όλους για το μέλλον.

Στρατηγικό πλάνο:  Εκτός από την καινούρια διαδικασία πρόκρισης για τους ολυμπιακούς αγώνες, η παγκόσμια ομοσπονδία ανακοίνωσε και νέο τετραετές  στρατηγικό πλάνο .

Όραμα: χρησιμοποίηση της  δύναμης του αθλήματος και των αθλητών με στόχο την δημιουργία ενός υγιέστερου και πιο φίτ κόσμου.

Κύριος στόχος: Να μεγαλώσουμε το άθλημα και να μπεί στις ζωές των ανθρώπων. Να αποτελέσει έμπνευση για την δημιουργία δελεαστικών  αγώνων παγκόσμιας προσβασιμότητας. Να καθοδηγήσει όντας το παράδειγμα καλά κυβερνησης ομοσπονδίας.

Συμμετοχή και διοργανώσεις: Κάνοντας περισσότερες διοργανώσεις σε κάθε τομέα του αθλήματος. Από την ελίτ κατηγορία μέχρι τα τοπικά πρωταθλήματα.

Άνθρωποι: Στηρίζοντας τους ανθρώπους που προωθούν το άθλημα παγκοσμίως.

Φίλαθλοι: Οι φίλαθλοι να παρακολουθούν έναν αθλητή που αγωνίζεται, να τον γνωρίζουν,  να τον στηρίζουν και να αλληλεπιδρούν μεταξύ τους με διάφορες καινοτομίες. Στόχος είναι η διεύρυνση των μέσων αναμετάδοσης μέχρι το 2024.

Συνεργασίες: Βασισμένοι σε δυνατές συνεργασίες, στηρίζοντας το πιο προσβάσιμο άθλημα του κόσμου.

 


Τελευταία Νέα