ΣΤΙΒΟΣ

Το 5ο Kallithea Night Run επιστρέφει δυναμικά

Στο Kallithea Nighth Run θα διεξαχθούν τρεις αγωνιστικές διαδρομές 2,5χλμ., 5χλμ. και 10χλμ.
Το 5ο Kallithea Night Run επιστρέφει δυναμικά

Ένα νυχτερινό ραντεβού δρομέων στην Αττική επιστρέφει και πάλι. Το Σάββατο 23 Οκτωβρίου διεξάγεται για 5η χρονιά το Kallithea Night Run.

Η συνάντηση στην πλατεία Τζιτζιφιών στην Καλλιθέα, με τους δρομείς μετά από ένα χρόνο απουσίας του αγώνα, να ετοιμάζονται να φωτίσουν και πάλι τους δρόμους της πόλης και να κάνουν τη νύχτα-μέρα φορώντας τους ειδικούς φακούς. Ένα θέαμα μοναδικό για τον αγών που διοργανώνει ο Φιλαθλητικός Σύλλογος Καλλιθέας-Μοσχάτου-Ταύρου με την υποστήριξη της Περιφέρειας Αττικής, υπό την αιγίδα του δήμου Καλλιθέας, του ΣΕΓΑΣ, της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, ενώ εντάσσεται στις δράσεις του Be Active HELLAS.

Η πρωταθλήτρια ξιφασκίας με αμαξίδιο και πρέσβειρα του Be Active HELLAS, αλλά και του Kallithea Night Run για δεύτερη φορά, Κέλλυ Λουφάκη θα συμμετάσχει στη διαδρομή των 2,5χλμ., στην οποία θα συμμετέχουν και παιδιά ΑμεΑ.

Αξίζει να τονίσουμε ότι στο 5ο Kallithea Night Run θα είναι και το «Όραμα Ελπίδας» με σκοπό την ενημέρωση και την εγγραφή νέων εθελοντών δοτών μυελού των οστών για ακόμα περισσότερες ελπίδες ζωής, στέλνοντας το μήνυμα «Δώσε Ελπίδα, Δώσε Ζωή»!

Όλοι οι αγώνες θα διεξαχθούν με απόλυτη ασφάλεια σύμφωνα με το εγκεκριμένο υγειονομικό πρωτόκολλο από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού.

Αγωνιστικές διαδρομές:

10km – 5km – 2,5 km

Ώρες εκκίνησης: 

2,5 km -10 km: 19:30

5 km: 21:30

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Το 5ο Kallithea Night Run επιστρέφει δυναμικά», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Τόλης Λελεκίδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.