ΣΤΙΒΟΣ

To Hράκλειο… τρέχει!

Στο Ηράκλειο της Κρήτης διεξήχθη ο δεύτερος αγώνας της σειράς Run Greece με τη συμμετοχή χιλιάδων δρομέων από το νησί και όχι μόνο. Ο αγώνες που διοργανώνει ο ΣΕΓΑΣ σε συνεργασία με τους τοπικούς φορείς και μεγάλο χορηγό τη WIND μεταμόρφωσε για μία ακόμη φορά την πόλη του Ηρακλείου σε αγωνιστικό χώρο. Η ανταπόκριση του...

Στο Ηράκλειο της Κρήτης διεξήχθη ο δεύτερος αγώνας της σειράς Run Greece με τη συμμετοχή χιλιάδων δρομέων από το νησί και όχι μόνο.

Ο αγώνες που διοργανώνει ο ΣΕΓΑΣ σε συνεργασία με τους τοπικούς φορείς και μεγάλο χορηγό τη WIND μεταμόρφωσε για μία ακόμη φορά την πόλη του Ηρακλείου σε αγωνιστικό χώρο. Η ανταπόκριση του κόσμου ήταν μεγάλη και σε ό,τι αφορά την παρουσία του στους δρόμους και τα σημεία εκκίνησης και τερματισμού.

Ο Γιώργος Ριζωνακης ήταν πρώτος στα 5χλμ. των Ανδρών με 17.08 και ακολούθησε ο Σταύρος Ζαγκάνας με 17.13 και ο Γιώργος Μαστοράκης με 17.15. Στις γυναίκες, το μεγάλο φαβορί, η Ελευθερία Πετρουλάκη δεν είχε κανένα πρόβλημα να τερματίσει πρώτη σε 18.08, σε μια κούρσα μάλιστα που επέλεξα να πάει σε χαλαρό ρυθμό. Στα 10χλμ. Ανδρών, πρώτος ήταν ο Θοδωρής Τσολάκης (34.05) και στις γυναίκες η Μαρίνα Αχλάτη με 43.24.

Facebook Twitter LinkEdin WhatsApp Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του ιστότοπου αυτού.

ΣΧΟΛΙΑ