Μέσα στον Ιανουάριο αναμένεται να γίνει η πρώτη προπονητική συγκέντρωση των εθνικών ομάδων σκυταλοδρομίας 4x100μ. στον Άγιο Κοσμά.

Τις σκυταλοδρομίες 4x100μ. ανέλαβαν οι προπονητές Περικλής Χατζηαναστασιάδης, Κώστας Βογιατζάκης, Κώστας Ηλίας και Χρήστος Κατσίκας.

Μέσα στον Ιανουάριο αναμένεται να γίνει η πρώτη προπονητική συγκέντρωση των εθνικών ομάδων σκυταλοδρομίας 4×100μ. στον Άγιο Κοσμά.

Τις επόμενες ημέρες οι υπεύθυνοι στις σκυτάλες, με τη συντονίστρια Ιωάννα Σιώμου και τον τεχνικό διευθυντή Χρήστο Μελέτογλου, θα προχωρήσουν στην επιλογή των αθλητών και αθλητριών. Βασικό στοιχείο στην παρούσα φάση, θα είναι οι επιδόσεις τους τη φετινή σεζόν.

Πάντως, έγινε και η εθιμοτυπική πρώτη συνάντηση του νέου σχήματος με τον τεχνικό διευθυντή Χρήστο Μελέτογλου και την συντονίστρια Ιωάννα Σιώμου στα γραφεία του ΣΕΓΑΣ.

Οι υπεύθυνοι που ορίστηκαν είναι οι ομοσπονδιακοί τεχνικοί Περικλής Χατζηαναστασιάδης, Κώστας Βογιατζάκης, Κώστας Ηλίας και Χρήστος Κατσίκας.

Η δομή, όπως και στο σύνολο του Υψηλού Αθλητισμού, θα είναι κάθετη και αυτό σημαίνει πως στην ευθύνη των τεχνικών είναι όλες οι ηλικιακές κατηγορίες.

Στη διάρκεια της συνάντησης έγινε μια πρώτη συζήτηση για τα προπονητικά καμπ που θα κάνουν οι ομάδες σκυταλοδρομίας μέσα στον Ιανουάριο, ενώ τέθηκαν και οι πρώτοι στόχοι, κυρίως για τις ομάδες των Ανδρών-Γυναικών.

Ν’ αναφέρουμε ότι ο προπονητής Κώστας Βογιατζάκης βρίσκεται αυτές τις ημέρες στο Βελιγράδι για προετοιμασία με τους αθλητές του.

Πρόθεση της Ομοσπονδίας παραμένει η στήριξη στις ομάδες σκυταλοδρομίας, μέσα από τις οποίες αθλητές και αθλήτριες θα μπορέσουν να διεκδικήσουν τη συμμετοχή και καλές παρουσίες σε κορυφαίες διοργανώσεις του πλανήτη.

Ν’ αναφέρουμε ότι φέτος είχε εντυπωσιάσει η νέα γενιά των σπρίντερ. Στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κ20 στο Ναϊρόμπι η εθνική ομάδα είχε πετύχει δύο φορές πανελλήνιο ρεκόρ.

Το επόμενο διάστημα αναμένεται να οριστούν και οι υπεύθυνοι για τις σκυταλοδρομίες 4×400μ. Ανδρών και Γυναικών.

 

Η γνώμη σας μετρά. Σχολιάστε το άρθρο

Διαβαστε ΕΔΩ τα παντα για τον Στιβο