Η διεξαγωγή του Ευρωπαϊκού κλειστού θα είναι μια ηχηρή σφαλιάρα στον Covid-19!

Η European Athletics(EAA), γνωστοποίησε σήμερα τα όρια αλλά και τις προδιαγραφές  που πρέπει κάποιος αθλητής να πληροί για να λάβει μέρος στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα  κλειστού στίβου που θα διεξαχθεί αρχές Μαρτίου του 2021 (5-7) στο Τορούν 2021 της Πολωνίας.  Μάλιστα, η ανακοίνωση της EAA  εκτός από τα όρια αναφέρει και τον ανώτατο αριθμό αγώνων αλλά...

Η European Athletics(EAA), γνωστοποίησε σήμερα τα όρια αλλά και τις προδιαγραφές  που πρέπει κάποιος αθλητής να πληροί για να λάβει μέρος στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα  κλειστού στίβου που θα διεξαχθεί αρχές Μαρτίου του 2021 (5-7) στο Τορούν 2021 της Πολωνίας. 

Μάλιστα, η ανακοίνωση της EAA  εκτός από τα όρια αναφέρει και τον ανώτατο αριθμό αγώνων αλλά και ομάδων σε κάθε αγώνισμα.

Φυσικά, μπορεί να βγήκαν τα όρια, όμως, ακόμα τίποτα δεν είναι αναφορικά με την διεξαγωγή της διοργάνωσης αφού, κανένας δεν μπορεί να εγγυηθεί για το πως θα έχει εξελιχθεί η κατάσταση με τον κορονοϊό εκείνη την εποχή.

Διαβάστε παρακάτω αναλυτικά τα όρια και τις προϋποθέσεις της ΕΑΑ για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κλειστού στίβου στο  Τορούν 2021 της Πολωνίας :

Τορούν 2021

Διαβαστε ΕΔΩ τα παντα για τον Στιβο