ΣΤΙΒΟΣ

Τορούν2021: Καλές συμμετοχές στα σύνθετα!

Το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κλειστού στίβου του Τορούν είναι ενάμισι μήνα μακριά και οι πρώτες συμμετοχές στα σύνθετα αγωνίσματα επιβεβαιώθηκαν. Στους άνδρες ο Γάλλος κάτοχος του παγκοσμίου ρεκόρ στο δέκαθλο Κέβιν Μαγιέρ, θα κοντραριστεί με τον  Εσθονό “αργυρό”παγκόσμιο πρωταθλητή της Ντόχα Μαισέλ Ουιμπό, ενώ, πρόσκληση έχουν λάβει και ο  Γερμανός Κάθι  Κάσμιρεκ με τον Ολλανδό Πίτερ...
Τορούν2021: Καλές συμμετοχές στα σύνθετα!

Το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κλειστού στίβου του Τορούν είναι ενάμισι μήνα μακριά και οι πρώτες συμμετοχές στα σύνθετα αγωνίσματα επιβεβαιώθηκαν.

Στους άνδρες ο Γάλλος κάτοχος του παγκοσμίου ρεκόρ στο δέκαθλο Κέβιν Μαγιέρ, θα κοντραριστεί με τον  Εσθονό “αργυρό”παγκόσμιο πρωταθλητή της Ντόχα Μαισέλ Ουιμπό, ενώ, πρόσκληση έχουν λάβει και ο  Γερμανός Κάθι  Κάσμιρεκ με τον Ολλανδό Πίτερ Μπράουν.

Οι εναπομείνασες έξι θέσεις στους άνδρες  θα συμπληρωθούν  από την παγκόσμια κατάταξη του έτους που διανύουμε η οποία θα ισχύσει μέχρι και τις 23 Φεβρουαρίου 2021, δέκα μέρες δηλαδή πριν την έναρξη της διοργάνωσης.

Όσον αφορά τις γυναίκες έχουν ήδη κλείσει εισιτήριο για το Τορούν η  Βελγίδα Νάφι Τιάμ, η  η Αυστριακή Ιβόνα Ντάντιτς, Βερένα Πράινερ  επίσης από την Αυστρία, η Ολλανδέζα Ναντίν Μπρόερσεν  και η Ξένια Κριζάν από την Ουγγαρία. ότι ισχύει με τις θέσεις που πρέπει να συμπληρωθούν στους άνδρες το αυτό θα συμβεί και στις γυναίκες.  Θα συμπληρωθεί δηλαδή από την παγκόσμια κατάταξη.

Αξίζει να σημειωθεί πως μια θέση δικαιούνται και οι διοργανωτές Πολωνοί. Αναφορικά με τις γυναίκες δεν έχει γνωστοποιηθεί προς ώρας το όνομα που θα εκπροσωπήσει την χώρα. Αντίθετα, στους άνδρες, ο αναμένεται να δηλωθεί ο Πάβελ Βισόλιεκ.

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Τορούν2021: Καλές συμμετοχές στα σύνθετα!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Τάσος Βουγιουκλίδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.