Τρειβόν Μπρομέλ: Σε ημιάγρια κατάσταση ο Αμερικανός, "βλέπει" μετάλλιο στο Τόκιο

Ο Τρειβόν Μπρομέλ, παρόλο το ότι βρισκόμαστε πολύ νωρίς στην σεζόν δείχνει πως είναι σε ημιάγρια κατάσταση. Ο Αμερικανός κατέγραψε χτες την καλύτερη επίδοση για φέτος στον πλανήτη στα 100μ. Ο Τρειβόν Μπρομέλ, σε αγώνες που διεξήχθησαν στο Τζάκσονβιλ της Φλόριντα, κατάφερε να διανύσει την απόσταση των 100μ στο εντυπωσιακό 9.88. Μόλις τέσσερα χιλιοστά μακριά...

Ο Τρειβόν Μπρομέλ, παρόλο το ότι βρισκόμαστε πολύ νωρίς στην σεζόν δείχνει πως είναι σε ημιάγρια κατάσταση. Ο Αμερικανός κατέγραψε χτες την καλύτερη επίδοση για φέτος στον πλανήτη στα 100μ.

Ο Τρειβόν Μπρομέλ, σε αγώνες που διεξήχθησαν στο Τζάκσονβιλ της Φλόριντα, κατάφερε να διανύσει την απόσταση των 100μ στο εντυπωσιακό 9.88. Μόλις τέσσερα χιλιοστά μακριά από το ατομικό του ρεκόρ που είναι 9.84. Το γεγονός που κάνει την συγκεκριμένη επίδοση εντυπωσιακή, είναι το ότι βρισκόμαστε ακόμα στα πρώτα στάδια της φετινής θερινής σεζόν. Με τους αθλητές, να μην βρίσκονται ακόμα, -σε θεωρητική βάση τουλάχιστον- στην καλύτερη τους φόρμα.

Το 9.84, είναι μια δήλωση του Μπρομέλ προς τους αντιπάλους του, τόσο ενόψει των Αμερικανικών τράιαλς που είναι προγραμματισμένα για τις 27 Ιουνίου, όσο όμως και για τους ολυμπιακούς αγώνες του Τόκιο.

Ο Αμερικανός, το 2015, είχε καταφέρει να πάρει μετάλλιο στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της Κίνας, όμως από εκείνη την στιγμή και  έπειτα η ατυχία του χτύπησε την πόρτα, με τους τραυματισμούς να διαδέχονται ο ένας τον άλλων. Αυτό, είχε ως αποτέλεσμα να μείνει στάσιμος για δυόμιση χρόνια επιστρέφοντας το 2018.

Πάντως, αν συνεχίσει με ανάλογες εμφανίσεις, ο Μπρομέλ, είναι αξιόλογος διεκδικητής ενός από τα τρία μετάλλια στους επερχόμενους ολυμπιακούς αγώνες του Τόκιο. Αξίζει να σημειωθεί, πως ο Αμερικανός, κατέχει ακόμη τον τίτλο του  γρηγορότερου έφηβου, μιας και σε ηλικία μόλις 19 ετών είχε σημειώσει το εξωπραγματικό 9.97, που απ-οτελεί μέχρι και σήμερα το παγκόσμιο ρεκόρ στην ηλικιακή κατηγορία Κ20.

 

Διαβαστε ΕΔΩ τα παντα για τον Στιβο