Τσιάμης

Στις 5 Μαΐου θα κάνει την πρώτη του εμφάνιση ο πρωταθλητής του τριπλούν

Μετά από μια μέτρια σεζόν που είχε στον κλειστό, ο Δημήτρης Τσιάμης επιστρέφει στις 5 Μαΐου στους αγώνες και το τριπλούν.

Ο «χάλκινος» πρωταθλητής Ευρώπης πέρυσι το καλοκαίρι, θα ξεκινήσει από τον Άγιο Κοσμά και το διασυλλογικό πρωτάθλημα, όπου θα εκπροσωπήσει τον Ολυμπιακό. Μετά από αυτό θα ξεκινήσει και αγώνες στο εξωτερικό, καθώς θέλει να μαζέψει βαθμούς και να κυνηγήσει μέσω ranking την παρουσία του στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα.

«Ο πρώτος δυνατός αγώνας θα γίνει 5 Ιουνίου στο Λάχτι, ενώ είναι πιθανό μέσα στον ίδιο μήνα να κάνω ένα με δύο ακόμη μίτινγκ στο εξωτερικό. Η σεζόν τυπικά θα ανοίξει για εμένα στις 5 Μαΐου στο διασυλλογικό πρωτάθλημα, όπου θα κάνω έναν προπονητικό αγώνα για να βοηθήσω το σύλλογό μου, τον Ολυμπιακό», ανέφερε ο Τσιάμης.

Η αποστολή για το Ευρωπαϊκό κύπελλο βάδην

Εν τω μεταξύ, ο ΣΕΓΑΣ ανακοίνωσε την αποστολή που θα αγωνιστεί στο Ευρωπαϊκό Κύπελλο βάδην, το οποίο θα γίνει στο Άλιτους της Λιθουανίας στις 19 Μαΐου. Η χώρα μας θα εκπροσωπηθεί από τους εξής αθλητές:

(Άνδρες) 20χλμ. βάδην: Γιώργος Τζατζιμάκης, 50χλμ. βάδην: Αλέξανδρος Παπαμιχαήλ.

(Γυναίκες) 20χλμ. βάδην: Αντιγίνη Ντρισμπιώτη, Παναγιώτα Τσινοπούλου, Χριστίνα Παπαδοπούλου, 50χλμ. βάδην: Αγγελική Μακρή.

(Γυναίκες Κ20) 10χλμ. βάδην: Ολγα Φιάσκα, Κυριακή Φιλτισάκου.

Διαβάστε τα πάντα για τον στίβο εδώ