Τζόνσον- Τόμπσον: Θα κάνει μήκος στην Στοκχόλμη!

Η Τζόνσον-Τόμπσον, επιβεβαίωσε την συμμετοχή της στο Ντάιαμοντ Λίγκ της Στοκχόλμης που θα γίνει στις 23 Αυγούστου. Εκεί οπού θα κάνει μήκος. Η Καταρίνα Τζόνσον Τόμπσον, πρωταθλήτρια κόσμου το 2019 στο έπταθλο αποφάσισε να αγωνιστεί στο Ντάιαμοντ Λίγκ της Στοκχόλμης. Εκεί οπού θα κάνει άλμα εις μήκος. Μάλιστα αναμένεται να έχει πολύ ανταγωνισμό με τον...

Η Τζόνσον-Τόμπσον, επιβεβαίωσε την συμμετοχή της στο Ντάιαμοντ Λίγκ της Στοκχόλμης που θα γίνει στις 23 Αυγούστου. Εκεί οπού θα κάνει μήκος.

Η Καταρίνα Τζόνσον Τόμπσον, πρωταθλήτρια κόσμου το 2019 στο έπταθλο αποφάσισε να αγωνιστεί στο Ντάιαμοντ Λίγκ της Στοκχόλμης. Εκεί οπού θα κάνει άλμα εις μήκος. Μάλιστα αναμένεται να έχει πολύ ανταγωνισμό με τον αγώνα να προβλέπεται συναρπαστικός. ΑΥΤΌ διότι μεταξύ των αθλητριών που θα αγωνιστούν είναι η Ουκρανή Δευτεραθλήτρια κόσμου το 2019 στο μήκος, Μαρίνα Μπέκ- Ρόμαντσουκ αλλά και η πάντα επικίνδυνη Κολομβιανή, Κτερίν Ιμπάργουεν.

Να θυμίσουμε πως έχουν ήδη  γίνει γνωστά από την Τρίτη  κάποια ονόματα ελίτ αθλητών που θα λάβουν μέρος στην Σουηδία, τα οποία μπορείτε να διαβάσετε σε προηγούμενο άρθρο στο Sportime.gr

Αξίζει να σημειωθεί, πως στο μήκος για πρώτη φορά, μετά τον κλειστό στίβο και το φετινό  μίτινγκ της Καρλσρούης, θα δοκιμαστεί η 6η και  τελευταία προσπάθεια να είναι αυτή που θα κρίνει τον νικητή του αγώνα. Ανάμεσα βέβαια στους τρεις πρώτους.

Διαβαστε ΕΔΩ τα παντα για τον Στιβο