Την Τρίτη αναχωρεί η Εθνική Ομάδα Κ20 για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, όπου ανάμεσα στις συμμετοχές είναι και η σκυταλοδρομία 4x100μ. ανδρών.

Την Τρίτη αναχωρεί η Εθνική Ομάδα Κ20 για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, όπου ανάμεσα στις συμμετοχές είναι και η σκυταλοδρομία 4x100μ. ανδρών.

Την Τρίτη αναχωρεί η Εθνική Ομάδα Κ20 για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, όπου ανάμεσα στις συμμετοχές είναι και η σκυταλοδρομία 4×100μ. ανδρών.

Πέντε Έλληνες νεαροί πρωταθλητές συνθέτουν την ομάδα που θα τρέξει στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ20 που διεξάγεται 15-18 Ιουλίου στο Ταλίν.

Ο Γιάννης Καριοφύλλης, ο Νίκος Παναγιωτόπουλος, ο Γιάννης Γρανιτσιώτης, ο Κώστας Μίλιος και ο Γεράσιμος Καμπίτσης είναι οι αθλητές που επέλεξε ο εθνικός προπονητής της κατηγορίας Χρήστος Μελέτογλου, ο οποίος είδε το προηγούμενο διάστημα τις καλές επιδόσεις που σημείωσαν οι αθλητές στα σπριντ.

Μάλιστα, την περασμένη Παρασκευή έγινε συγκέντρωση της Εθνικής ομάδας σκυταλοδρομίας 4×100μ. Κ20 ανδρών στον Άγιο Κοσμά, όπου πραγματοποίησαν αλλαγές υπό την επίβλεψη του ομοσπονδιακού προπονητή Κώστα Ηλία. Οι αλλαγές έγιναν κυρίως μέσα στο Σαββατοκύριακο και μετείχαν οι Γιάννης Καριοφύλλης, Νίκος Παναγιωτόπουλος, Γιάννης Γρανιτσιώτης, Κώστας Μίλιος και Γεράσιμος Καμπίτσης.

Η ομάδα είναι πολλά υποσχόμενη και έχει δυνατότητα σε πρώτη φάση και αν όλα πάνε καλά να προκριθεί στον τελικό. Όπως και να’ χει είναι μια πολλά υποσχόμενη ομάδα, που αναμένεται να τρέξει με αξιώσεις και στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κ20 στο Ναϊρόμπι τον Αύγουστο.

Μετέχουν 19 χώρες: Βέλγιο, Τσεχία, Εσθονία, Φινλανδία, Γαλλία, Βρετανία, Γερμανία, Ελλάδα, Ουγγαρία, Ιρλανδία, Ισραήλ, Ιταλία, Λετονία, Ολλανδία, Πολωνία, Ελβετία, Σλοβακία, Σουηδία και Τουρκία.

 

Διαβαστε ΕΔΩ τα παντα για τον Στιβο