Βούλα Πατουλίδου: Στηρίζει Αναγέννηση!

Η Βούλα Πατουλίδου, με δημόσια τοποθέτηση πριν από λίγο εξέφρασε την στήριξη της προς την αναγέννηση του κλασικού αθλητισμού. Ενόψει εκλογών. Η πρώτη Ελληνίδα αθλήτρια που πήρε χρυσό μετάλλιο σε ολυμπιακούς αγώνες σε δρομικό αγώνισμα. Η αθλήτρια που τερμάτισε πρώτη μπροστά από μεγαθήρια το 1992 στην Βαρκελώνη. Ο λόγος φυσικά, για την Βούλα Πατουλίδου, η...

Η Βούλα Πατουλίδου, με δημόσια τοποθέτηση πριν από λίγο εξέφρασε την στήριξη της προς την αναγέννηση του κλασικού αθλητισμού. Ενόψει εκλογών.

Η πρώτη Ελληνίδα αθλήτρια που πήρε χρυσό μετάλλιο σε ολυμπιακούς αγώνες σε δρομικό αγώνισμα. Η αθλήτρια που τερμάτισε πρώτη μπροστά από μεγαθήρια το 1992 στην Βαρκελώνη. Ο λόγος φυσικά, για την Βούλα Πατουλίδου, η οποία βγήκε μπροστά και με δημοσιά τοποθέτηση της πριν από λίγα λεπτά, τάχθηκε υπέρ της Αναγέννησης του κλασικού αθλητισμού. Χαρακτηρίζοντας μεταξύ άλλων αδέρφια της τους ανθρώπους που την συγκροτούν.

Η δήλωση της:

Ο ελληνικός στίβος ήταν είναι και θα είναι για πάντα η «κοιτίδα» μου.
Και με αφορά και νοιάζομαι για οτιδήποτε κι αν συμβαίνει.
Η αθλητική μεταρρύθμιση έχει δημιουργήσει νέα δεδομένα προς όφελος όλων των αθλητών.
Το να βγουν μπροστά άνθρωποι όπως η Κελεσίδου, η Ουζούνη ο Αλεξόπουλος ο Δημότσιος και ο Παυλακάκης είναι ότι καλύτερο θα μπορούσε να συμβεί για την επόμενη μέρα του ελληνικού στίβου.
Όχι γιατί τους θεωρώ «αδέρφια» μου, αλλά γιατί αυτοί οι άνθρωποι δεν σταμάτησαν ποτέ να αγωνίζονται για τον χώρο μας από όποια θέση κι αν βρέθηκαν.

 

Διαβαστε ΕΔΩ τα παντα για τον Στιβο