ΤΕΝΙΣ

Απόλυτο φαβορί ο Τσιτσιπάς στο Next Gen

Οι τελικοί των… ταλέντων στο Μιλάνο είναι ευκαιρία να κλείσει με ένα ακόμη τρόπαιο
Απόλυτο φαβορί ο Τσιτσιπάς στο Next Gen

Ο πρόωρος αποκλεισμός του στο Παρίσι δεν ήταν και τόσο… κακός. Ο Στέφανος Τσιτσιπάς την άλλη εβδομάδα θα κατέβει στο τελευταίο τουρνουά της χρονιάς, το οποίο είναι οι τελικοί του Next Gen. Εκεί όπου οκτώ… 20αρηδες (και κάτω) θα αναμετρηθούν με στόχο για το ποιος είναι ο καλύτερος αθλητής της γενιάς τους φέτος.

Θα απουσιάζουν δύο μεγάλα ονόματα ωστόσο. Ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ, που έχει κερδίσει θέση στο ATP Finals, αλλά και ο Ντένις Σαποβάλοφ λόγω κόπωσης. Και τους δύο τους έχει κερδίσει ο Τσιτσιπάς, αλλά η απουσία τους, εκτός από Νο1 στο ταμπλό, τον κάνει και αδιαφιλονίκητο φαβορί.

Θεωρητικά, στο τουρνουά που ξεκινά την άλλη εβδομάδα, ο πιο δυνατός αντίπαλός του είναι ο Αμερικανός Φράνσις Τιαφό, ενώ αρκετά δυνατοί είναι και οι Ντε Μινόρ (Αυστραλία) και Ρούμπλεφ (Ρωσία).

Οι υπόλοιπες συμμετοχές είναι των Φριτζ (ΗΠΑ), Μουνάρ (Ισπανία), Χουρκάζ (Πολωνία) και Ουμπέρ (Γαλλία), ενώ θα δοθεί μία θέση στον καλύτερο Ιταλό κάτω των 21, στο πρωτάθλημα που τελειώνει στις 4 Νοεμβρίου. Η κλήρωση για τους δύο ομίλους της πρώτης φάσης των τελικών, θα γίνει τις επόμενες ημέρες.

Αποκλεισμός για τον Στέφανο Τσιτσιπά

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Απόλυτο φαβορί ο Τσιτσιπάς στο Next Gen», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.