ΤΕΝΙΣ

Αποσύρεται από την ενεργό δράση ο Άντι Μάρεϊ (vid)

Ο Βρετανός τενίστας, ο οποίος έχει κατακτήσει δύο χρυσά μετάλλια σε Ολυμπιακούς Αγώνες (2012, 2016) και 3 Grand Slams, συν 14 ΑΤP Masters, ανακοίνωσε με δάκρυα στα μάτια, πριν καν συμπληρώσει 32 χρόνια ζωής. «Μπορώ να παίξω, όμως μέχρι ενός σημείου. Ο πόνος (σ.σ. στο ισχίο) δεν με αφήνει να παίξω όσο θέλω. Δεν με...
Αποσύρεται από την ενεργό δράση ο Άντι Μάρεϊ (vid)

Ο Βρετανός τενίστας, ο οποίος έχει κατακτήσει δύο χρυσά μετάλλια σε Ολυμπιακούς Αγώνες (2012, 2016) και 3 Grand Slams, συν 14 ΑΤP Masters, ανακοίνωσε με δάκρυα στα μάτια, πριν καν συμπληρώσει 32 χρόνια ζωής.

«Μπορώ να παίξω, όμως μέχρι ενός σημείου. Ο πόνος (σ.σ. στο ισχίο) δεν με αφήνει να παίξω όσο θέλω. Δεν με αφήνει να απολαύσω την προπόνηση, δεν με αφήνει να απολαύσω τους αγώνες. Θέλω να σταματήσω την καριέρα μου στο φετινό Wimbledon, αλλά δεν ξέρω πραγματικά αν είμαι ικανός να παίζω μέχρι τότε.»

«Το φετινό Αυστραλιανό Όπεν κατά πάσα πιθανότητα είναι το τελευταίο μου. Δεν αισθάνομαι καλά. Παλεύω με τους δαίμονες μου, με τον πόνο, δεν ξέρω αν μπορώ να παίζω με τόσο πόνο για τους επόμενους τέσσερις-πέντε μήνες»

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του:

https://www.youtube.com/watch?v=9zkIJbMI6o0

Τένις: 28 επαγγελματίες αθλητές μπλεγμένοι σε κύκλωμα στημένων αγώνων!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Αποσύρεται από την ενεργό δράση ο Άντι Μάρεϊ (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.