ΤΕΝΙΣ

Τσιτσιπάς: «Θέλουμε έναν Αντετοκούνμπο εδώ!»

Οι Έλληνες φίλαθλοι στο Rod Laver φώναζαν το όνομα του Γιάννη και ο Τσιτσιπάς έστειλε… μήνυμα
Τσιτσιπάς: «Θέλουμε έναν Αντετοκούνμπο εδώ!»

Τρομερά πράγματα συνέβαιναν στην Rod Laver Arena όταν ολοκλήρωσε τον θρίαμβό του ο Στέφανος Τσιτσιπάς στο Australian Open και τα προημιτελικά.

Οι Έλληνες θεατές φώναξαν το παρατσούκλι του Γιάννη Αντετοκούνμπο (Greek Freak), με τον Στέφανο να λέει:
«Νομίζω ότι το μόνο που χρειαζόμαστε, είναι τον Αντετοκούνμπο εδώ!», είπε χαρακτηριστικά, όταν ακούστηκε το Greek Freak από την κερκίδα!

Δείτε το στιγμιότυπο στα 3:00 από την συνέντευξη που έδωσε στο κορτ:

Ο Στέφανος στην συνέντευξη, μίλησε και για το ότι είχε μαζί του την οικογένειά του στο τουρνουά. Μάλιστα σύστησε τους γονείς του στο κοινό, λέγοντας για την μικρή αδερφή του, πως είναι η μασκότ της ομάδας! Αναφέρθηκε και στο χόμπι του, που είναι η φωτογραφία και τα βίντεο, με τον κόσμο στο κορτ, να μαθαίνει λίγα πράγματα παραπάνω γι’ αυτόν.

Στο τέλος μίλησε και για τους δύο υποψήφιους αντιπάλους του (Τιαφό και Ναδάλ).

«Είναι σημαντικό ότι έχω παίξει ήδη με τον Ναδάλ, ενώ πρόσφατα έπαιξα και με τον Τιαφό. Ανάλογα με το ποιος θα περάσει, θα προετοιμάσω την τακτική μου. Θα είναι ένας ενδιαφέρον προημιτελικός, αλλά θα είμαι προετοιμασμένος όποιος και αν είναι ο αντίπαλος», σχολίασε.

Γραφει ιστορία ο Τσιτσιπάς! Στα ημιτελικά του Australian Open! (pics& vids)

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Τσιτσιπάς: «Θέλουμε έναν Αντετοκούνμπο εδώ!»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.