ΤΕΝΙΣ

Τένις: 28 επαγγελματίες αθλητές μπλεγμένοι σε κύκλωμα στημένων αγώνων!

Η ισπανική αστυνομία έκανε το… σερβίς. Και περιμένει την απάντηση. Προχώρησε σε 15 συλλήψεις ατόμων που είναι μπλεγμένοι σε κύκλωμα που έστηνε αγώνες τένις. Το κύκλωμα φαίνεται να είχε διασυνδέσεις με 28 επαγγελματίες τενίστες, με έναν από αυτούς να έχει αγωνιστεί στο US Open! Ωστόσο, σύμφωνα με τις έρευνες οι 97 αναμετρήσεις που θεωρούνται ύποπτες...
Τένις: 28 επαγγελματίες αθλητές μπλεγμένοι σε κύκλωμα στημένων αγώνων!

Η ισπανική αστυνομία έκανε το… σερβίς. Και περιμένει την απάντηση.

Προχώρησε σε 15 συλλήψεις ατόμων που είναι μπλεγμένοι σε κύκλωμα που έστηνε αγώνες τένις.

Το κύκλωμα φαίνεται να είχε διασυνδέσεις με 28 επαγγελματίες τενίστες, με έναν από αυτούς να έχει αγωνιστεί στο US Open! Ωστόσο, σύμφωνα με τις έρευνες οι 97 αναμετρήσεις που θεωρούνται ύποπτες είναι σε χαμηλότερο επίπεδο από αυτό των Grand Slam.

Η έρευνα των Ισπανών, η οποία ξεκίνησε τον Φεβρουάριο του 2017, έγινε σε 11 σπίτια, όπου βρέθηκαν 170.000 ευρώ σε μετρητά, μία καραμπίνα, 50 ηλεκτρονικές συσκευές, πιστωτικές κάρτες, πέντε πολυτελή αυτοκίνητα και έγγραφα που αφορούν την υπόθεση.

Σύμφωνα με την Europol, «πάγωσαν» 42 λογαριασμούς τράπεζας. Ανάμεσα στους συλληφθέντες βρίσκονται αρχηγοί εγκληματικών οργανώσεων και κάποιοι από αυτούς ανήκουν στον αρμένικη μαφία!

Australian Open: Έμαθαν τους αντιπάλους τους Τσιτσιπάς και Σάκκαρη (pics)

No 1 στην Παγκόσμια κατάταξη της Διεθνούς Ομοσπονδίας Αντισφαίρισης (ITF) στην κατηγορία 55+ ο Κωνσταντίνος Εφραίμογλου

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Τένις: 28 επαγγελματίες αθλητές μπλεγμένοι σε κύκλωμα στημένων αγώνων!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.