Αποσύρεται ο Στέφανος Τσιτσιπάς από το ATP Finals! - Στη θέση του ο Νόρι

Ο τραυματισμός που αντιμετωπίζει ο Στέφανος Τσιτσιπάς φαίνεται πως είναι πιο σοβαρός με αποτέλεσμα να αποσύρει τη συμμετοχή του από τη συνέχεια του ATP Finals.

Μετά από μόλις έναν αγώνα, ο Στέφανος Τσιτσιπάς αποσύρεται από τη συνέχεια του ATP Finals λόγω προβλήματος τραυματισμού στο αγκώνα.

Η ανησυχία τις τελευταίες ώρες για την κατάσταση της υγείας του ήταν μεγάλη μετά την πρόωρη διακοπή της χτεσινής του προπόνησης. Τελικά, ο τραυματισμός στον αγκώνα φαίνεται πως δημιουργεί θέμα στον Στέφανο ο οποίος αποφάσισε να αποσύρει τη συμμετοχή του λίγες μόλις ώρες πριν την αναμέτρηση με τον Κάσπερ Ρουντ.

Η αναμέτρηση με τον Νορβηγό νο.8 της κατάταξης της ATP, θα λάμβανε μέρος στις 10 το βράδυ ώρα Ελλάδας. Η απόσυρση του πρώην νικητή του ATP Finals το 2019, φέρνει έτσι την αντικατάστασή του από το νο.12, Κάμερον Νόρι.

Ο Νόρι, ο οποίος βρίσκεται στο Μιλάνο, θα παίξει στη θέση του εναντίον του Ρουντ. Οι δυο τους έχουν αναμετρηθεί μόνο μία φορά στο παρελθόν με νικητή τον Ρουντ.

Την είδηση ότι αποσύρεται ο Στέφανος Τσιτσιπάς έκανε γνωστή η έγκυρη Ιταλική σελίδα, Sky Sport. Στην ανακοίνωση της η σελίδα γράφει: «Τελευταία νέα στο ATP Finals. Ο Στέφανος Τσιτσιπάς αποφάσισε να αποσυρθεί. Ο Νόρι θα τον αντικαταστήσει εναντίον του Ρουντ στις 9 (σ.σ. ώρα Ιταλίας).»

Την απόσυρση έκανε και επίσημα γνωστή η ATP μετά από λίγο με ανακοίνωσή της:

«Ο Στέφανος Τσιτσιπάς αποσύρθηκε από το ATP Finals λόγω προβλήματος στον δεξί αγκώνα. Σου ευχόμαστε τα καλύτερα στην αποθεραπεία σου Στέφανε!»

Η ανησυχία πλέον βρίσκεται στο πόσο σοβαρό είναι το πρόβλημα στον αγκώνα για τον Στέφανο και τι θα χρειαστεί για την αποκατάστασή του. Το συγκεκριμένο πρόβλημα υπάρχει εδώ και αρκετό διάστημα και φαίνεται πως έχει επιβαρυνθεί πλέον στο τέλος της σεζόν.

Το καλό για τον Τσιτσιπά είναι ότι βρισκόμαστε στο τέλος της σεζόν και έχει έτσι αρκετό χρόνο μπροστά του για να διορθωθεί το πρόβλημα χωρίς να χάσει (ενδεχομένως) κάποιο σημαντικό τουρνουά.

 

 

Η γνώμη σας μετρά. Σχολιάστε το άρθρο