ΤΕΝΙΣ

Davis Cup: Μαχητής και απίστευτο τένις ο Αριστοτέλης Θάνος με αντίπαλο 1200 θέσεις πιο ψηλά από αυτόν – Τεράστια ΝΙΚΗ

Απίστευτο τένις από τον Αριστοτέλη Θάνο στα play off του World Group 1 απέναντι στον καλύτερο Ρουμάνο τενίστα.
Davis Cup: Μαχητής και απίστευτο τένις ο Αριστοτέλης Θάνος με αντίπαλο 1200 θέσεις πιο ψηλά από αυτόν – Τεράστια ΝΙΚΗ

Davis Cup: Μαχητής και απίστευτο τένις ο Αριστοτέλης Θάνος με τον Ρουμάνο Νίκολας Ιονέλ, αντίπαλο 1200 θέσεις πιο ψηλά από αυτόν.

Απίστευτο τένις από τον Αριστοτέλη Θάνο στα play off του World Group 1 απέναντι στον καλύτερο Ρουμάνο τενίστα.

Ο Αριστοτέλης Θάνος έκανε το παιχνίδι της ζωής του απέναντι σε έναν αθλητή που βρίσκεται στην θέση 250 της παγκόσμιας κατάταξης (σ.σ. βρίσκονταν στο Νο180 το περασμένο καλοκαίρι), ενώ ο 22χρονος Έλληνας είναι στην 1443.

Ο Έλληνας τενίστας, αν και έχασε το πρώτο τεστ, προσάρμοσε το παιχνίδι του και έφτασε στη νίκη με 2-1, κάνοντας το 2-0 για την Ελλάδα, που χρειάζεται μία ακόμα νίκη για να διεκδικήσει τον Σεπτέμβριο την είσοδό της στην μεγάλη κατηγορία και τις καλύτερες ομάδες του τένις παγκοσμίως.

«Κάθε φορά που παίζω, όταν είναι στην Αθήνα, νιώθω με όλους εσάς πως έχω απίστευτη ενέργεια και απλά σας ευχαριστώ όλους γιατί είστε ο βασικός παράγοντας που μου δίνουν την ενέργεια και την πίστη για να κερδίζω αυτά τα ματς», σημείωσε ο Αριστοτέλης Θάνος.

«Είναι ένας παίκτης πάρα πολύ γρήγορος που γυρνάει μπάλες. Με βοήθησε ο προπονητής μου και ο Στέφανος να καταλάβω. Έγινα πιο επιθετικός και τον πίεσα», είπε για τον μεγάλο αντίπαλό του.

Την Κυριακή στις 12:00, στο διπλό, η Ελλάδα θα έχει την δυνατότητα να κάνει το 3-0. Στο διπλό θα αγωνιστούν πιθανά τα αδέλφια Τσιτσιπα ενώ το επόμενο παιχνίδι (σ.σ. αν χρειαστει) θα είναι μεταξύ του Στέφανου Τσιτσιπά και του Νίκολας Ιονέλ.
Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Davis Cup: Μαχητής και απίστευτο τένις ο Αριστοτέλης Θάνος με αντίπαλο 1200 θέσεις πιο ψηλά από αυτόν – Τεράστια ΝΙΚΗ», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.