Για άδικες αποφάσεις των διαιτητών έκανε λόγο στο ματς με την Μεγάλη Βρετανία

Την δεύτερή της ήττα γνώρισε η Εθνική γυναικών στο τένις, στην διάρκεια του Fed Cup, με την Μαρία Σάκκαρη να είναι έξαλλη όμως με την διαιτητή στο δικό της ματς.

Η Εθνική ομάδα έχασε με 3-0 στο Μπαθ από την Μεγάλη Βρετανία και σήμερα (8/2) κόντρα στην Σλοβενία, θα πρέπει να κερδίσει για να παραμείνει στην κατηγορία.

Η Σάκκαρη έχασε το ματς στο μονό από την Γιοχάνα Κόντα με 2-1 σετ, αλλά τα… πήρε με τους επόπτες, καθώς σε κάποιες αμφίβολες φάσεις, έδιναν τον πόντο στην αντίπαλό της (δεν υπάρχει δυνατότητα ένστασης στην διοργάνωση).

«Είμαι πολύ απογοητευμένη που γίνεται αυτό στο Fed Cup. Της είπα ότι δεν φοβάμαι να χάσω. Είναι ωραίο να αντιμετωπίζεις εθνικές ομάδες και άξιζαν τη νίκη, αλλά ας παίζουμε δίκαια. Αν η μπάλα είναι έξω το δέχομαι. Αν είναι μέσα το δέχομαι. Όχι, ωστόσο, αν είναι ξεκάθαρα έξω. Οι διαιτητές είναι εξαιρετικοί, αλλά οι επόπτες είναι οι χειρότεροι που έχω δει στη ζωή μου. Υπήρξαν λάθη και για τις δύο πλευρές, δεν λέω ότι ήταν μόνο για εμάς, όμως σίγουρα τα περισσότερα ήταν σε βάρος μας. Είναι δύσκολο για όλες τις παίκτριες να παίζουν με τόσο κακούς επόπτες. Έχουμε συνηθίσει να παίζουμε με πολύ καλούς επαγγελματίες», είπε χαρακτηριστικά η Ελληνίδα τενίστρια.