Κάρλος Αλκαράζ

Ο λόγος για τον Κάρλος Αλκαράζ φαίνεται πως είναι το επόμενο μεγάλο αστέρι του παγκοσμίου τένις. Μέσα στο 2020 ο Κάρλος Αλκαράζ έχει τραβήξει πάνω του τα τενιστικά βλέμματα καθώς ήδη έχει καταφέρει να κατακτήσει τρεις τίτλους Challenger, όλους σε χωμάτινη επιφάνεια. Ο χαρακτηρισμός «επόμενος Ναδάλ» τον συνοδεύει στα πρώτα βήματα της καριέρας του αφού...

Ο λόγος για τον Κάρλος Αλκαράζ φαίνεται πως είναι το επόμενο μεγάλο αστέρι του παγκοσμίου τένις.

Μέσα στο 2020 ο Κάρλος Αλκαράζ έχει τραβήξει πάνω του τα τενιστικά βλέμματα καθώς ήδη έχει καταφέρει να κατακτήσει τρεις τίτλους Challenger, όλους σε χωμάτινη επιφάνεια.

Ο χαρακτηρισμός «επόμενος Ναδάλ» τον συνοδεύει στα πρώτα βήματα της καριέρας του αφού έχει εντυπωσιάσει με τα κατορθώματα του μέσα στα courts.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ostrava Open: Δεν μπόρεσε η Σάκκαρη απέναντι στην Αζαρένκα (vids)

O τελευταίος του τίτλος του 17χρονου τενίστα ήταν αυτός στο Αλικάντε της Ισπανίας, όπου κατάφερε να επιβληθεί του Πέδρο Μαρτίνεζ με 2-0 σετ.

Ο απολογισμός των 17 νικών στις τελευταίες 19 αναμετρήσεις του μέσα στο 2020 τον έστειλαν για πρώτη φορά στο Νο. 136 της παγκόσμιας κατάταξης.

Όμως δεν είναι μόνο τα κατορθώματά του αλλά και το στυλ παιχνιδιού του, που θυμίζει τον μεγάλο Ράφα Ναδάλ.

Το μέλλον είναι όλο δικό του και μπορεί να αποδείξει εάν έχει την ικανότητα να διαδεχθεί τον συμπατριώτη του θρύλο του αθλήματος.