Σαρρωτική εμφανίστηκε η Μαρία Σάκκαρη που ξεπέρασε εύκολα το εμπόδιο της Ανέτ Κονταβέιτ (2-0) και προκρίθηκε στον 3ο γύρο του Madrid Open!

Madrid Open: Η Ανέτ Κονταβέιτ δεν φάνηκε δύσκολο εμπόδιο για την ασταμάτητη Μαρία Σάκκαρη που επικράτησε εύκολα με 2-0 και εξασφάλισε την πρόκριση της στον 3ο γύρο της διοργάνωσης της Μαδρίτης!

Η Ελληνίδα τενίστρια που είναι στο Νο19 κόσμου απέκλεισε σε μόλις 1 ώρα με 6-3, 6-1 την Ανέτ Κονταβέιτ (Νο29) προκρίθηκε στον 3ο γύρο και εκεί θα συναντήσει την Καρολίνα Μούτσοβα για μια θέση στους 8.

Η Μαρία Σάκκαρη αποφεύγει την Ναόμι Οσάκα και έχει μια αντίπαλο στα μέτρα της όπως είναι η Τσέχα που είναι στο Νο20 και θέλει όμως μεγάλη προσοχή. Πάντως δείχνει ο δρόμος για τους 8 του Ισπανικού Open να είναι ανοιχτός.

Αυτή είναι η 5η νίκη σε 9 αγώνες της Σάκκαρη απέναντι στην Κονταβέιτ.

Η Μαρία Σάκκαρη είχε 10 winners και 7 αβίαστα και η Ανέτ Κονταβέιτ είχε 4-12. Είχε 4/7 μπρέικ πόιντ και φανταστικές επιδόσεις πίσω από το 1ο σερβίς της.

Δυο μπρέικ και προβάδισμα! 

Στο 1ο σετ, η Μαρία Σάκκαρη θα φτάσει με το “καλημέρα” στο μπρέικ πόιντ, αλλά η Ανέτ Κονταβέιτ θα το σβήσει για το 1-0! Η Εσθονή θα κρατήσει το σερβίς της και θα προηγηθεί με 2-1 αλλά η Ελληνίδα με love service game θα φτάσει στο 2-2.

Το 3-2 είναι για την Κονταβέιτ και η Σάκκαρη ισοφαρίζει με νέο love service game (3-3) και με μπρέικ θα πάρει προβάδισμα με 4-3! Με το 3ο love service game στη σειρά η Σάκκαρη θα φτάσει στο 5-3 και με μπρέικ θα κλείσει το σετ στο 6-3.

Στο 1ο σετ η Σάκκαρη είχε 71% στο 1ο σερβίς και μόλις 2 αβίαστα λάθη.