Ο Ραφαέλ Ναδάλ την εβδομάδα που μας πέρασε έγραψε μια ακόμη χρυσή σελίδα στην αξιομνημόνευτη καριέρα του. Σπάζοντας ένα σπουδαίο ρεκόρ, το οποίο αποδεικνύει και πόσο σταθερός είναι στο ανώτατο επίπεδο. Ο Ναδάλ, συνεχίζει για 789η συνεχόμενη εβδομάδα να βρίσκεται στο Top10 της παγκόσμιας κατάταξης (!!!). Έτσι ξεπέρασε το ρεκόρ που κατείχε μέχρι πριν λίγες...

Ο Ραφαέλ Ναδάλ την εβδομάδα που μας πέρασε έγραψε μια ακόμη χρυσή σελίδα στην αξιομνημόνευτη καριέρα του. Σπάζοντας ένα σπουδαίο ρεκόρ, το οποίο αποδεικνύει και πόσο σταθερός είναι στο ανώτατο επίπεδο.

Ο Ναδάλ, συνεχίζει για 789η συνεχόμενη εβδομάδα να βρίσκεται στο Top10 της παγκόσμιας κατάταξης (!!!). Έτσι ξεπέρασε το ρεκόρ που κατείχε μέχρι πριν λίγες μέρες ο Τζίμι Κόνορς με 788 εβδομάδες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο Τσιτσιπάς… άκουσε τη Φιλαρμονική

Η πρώτη φορά που ο Ισπανός τενίστας εισήλθε στην κορυφαία 10αδα της κατάταξης, ήταν τον Απρίλιο του 2005 και από τότε δεν έχει βγει εκτός αυτής.

Παρά τα μεγάλα διαστήματα απουσίας του λόγω τραυματισμών αλλά και τις προβλέψεις των “ειδικών” ότι θα σταματήσει πρόωρα το τένις, ο 34χρονος πλέον Ναδάλ, έσπασε ένα ρεκόρ που θα ζήλευαν πολλοί.