Ο Στέφανος Τσιτσιπάς τρολλάρει με τον καλύτερο τρόπο τον Μεντβέντεφ: «Δεν είναι και ο πιο ώριμος»

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς απάντησε καταλλήλως σε όσα έκανε κατά τη διάρκεια του ημιτελικού αγώνα του Australian Open, ο Ντανίλ Μεντβέντεφ.

Την καλύτερη απάντηση στα όσα έκανε ο Ντανίλ Μεντβέντεφ κατάφερε να δώσει ο Στέφανος Τσιτσιπάς μετά την λήξη του δεύτερου ημιτελικού αγώνα του Australian Open.

Ο Μεντβέντεφ κατηγόρησε τον κορυφαίο Έλληνα τενίστα για coaching από τον πατέρα του κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού και εξαπέλυσε μια επίθεση άνευ προηγουμένου κατά του διαιτητή του αγώνα.

Μπορεί μετά το τέλος του παιχνιδιού να ζήτησε συγγνώμη, λέγοντας πως η συμπεριφορά του ήταν λανθασμένη όμως δεν θα μπορούσε να μείνει ασχολίαστη από την πλευρά του Τσιτσιπά.

Έτσι, ο Στέφανος απάντησε καταλλήλως στις ερωτήσεις για το συγκεκριμένο περιστατικό και τρόλλαρε τον αντίπαλο του, λέγοντας πως δεν είναι και ο πιο ώριμος άνθρωπος στον κόσμο!

«Δεν ήταν coaching. Με είδατε τις προάλλες να χάνω το σκορ στα ματς μου. Δεν ακούω τίποτα όταν παίζω, είναι αδύνατον. Με τον κόσμο να φωνάζει τόσο δυνατά σε κάθε πόντο, πρέπει να έχεις τρομερή ακοή για να μπορέσεις να ακούσεις τον προπονητή σου. Γελούσα τις προάλλες γιατί, νομίζω στο ματς με τον Περ, ο προπονητής μου ήταν 5 χιλιόμετρα μακριά και πήρα warning. Ήταν η πιο αστεία στιγμή του τουρνουά», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Στέφανος Τσιτσιπάς, βάζοντας στην θέση του τον Ντανίλ Μεντβέντεφ.

Ο Μεντβέντεφ κατάφερε να επικρατήσει με 1-3 του Στέφανου και να πάρει το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό, εκεί όπου τον περιμένει ο Ράφα Ναδάλ, όμως ταυτόχρονα απογοήτευσε δείχνοντας μια άσχημη πλευρά του χαρακτήρα του.