×

Τελευταία Νέα

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

Live Games•LIVE

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

 Ο Τσιτσιπάς «έστειλε» την Εθνική στο World Group II του Davis Cup


Αλέξανδρος Κωτάκης

 Ο Τσιτσιπάς «έστειλε» την Εθνική στο World Group II του Davis Cup


Την πρόκρισή της στο World Group II του Davis Cup, εξασφάλισε η η Ελλάδα, καθώς πέτυχε την 3η νίκη που χρειαζόταν απέναντι στις Φιλιππίνες, στο Philippine Columbian Association της Μανίλα. Τη χάρισε ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

Θυμίζουμε ότι η ομάδα των Φιλιππίνων, μετά το 0-2 της Παρασκευής, είχε παραμείνει «ζωντανή» στη διεκδίκηση, καθώς Αλκαντάρα και Γκονζάλεζ κατάφεραν να κερδίσουν με 7-6(4), 6-4 τους Μάρκο Καλοβελώνη και Πέτρο Τσιτσιπά, στο διπλό παιχνίδι.

Το Σάββατο (7/3) Στέφανος Τσιτσιπάς επικράτησε τους με τον Τζέισον Πάτρομπον με 6-2, 6-1, τον οποίον την Παρασκευή είχε κερδίσει ο Πέτρος με το ίδιο ακριβώς σκορ (6-2, 6-1).

Σήμερα (7/3) σε μόλις 62 λεπτά, ο Στέφανος Τσιτσιπάς κέρδισε τον Φιλιππινέζο αντίπαλό του και εξασφάλισε την πολυπόθητη νίκη-πρόκριση της Εθνικής μας στο World Group II

Σπουδαία πρόκριση για την Ελλάδα, που ανέβηκε στο World Group II και τον ερχόμενο Σεπτέμβριο θα αντιμετωπίσει κάποια από τις ηττημένες ομάδες των πλέι οφ του World Group I, με στόχο την είσοδό της στα πλέι οφ του World Group Ι του 2021!

Αναλυτικά τα αποτελέσματα 

Παρασκευή 06/03
R1: Alberto Lim v Στέφανος Τσιτσιπάς 2-6 1-6
R2: Jeson Patrombon v Πέτρος Τσιτσιπάς 2-6 1-6

Σάββατο 07/03
R3: Alcantara/Gonzalez v Πέτρος Τσιτσιπάς/Καλοβελώνης 7-6(5) 6-4
R4: Jeson Patrombon v Στέφανος Τσιτσιπάς 2-6 1-6
R5: Alberto Lim v Πέτρος ΤσιτσιπάςSportime News