×

Τελευταία Νέα

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

Αμερικανικές Εκλογές

Live Games•LIVE

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Όπεν Αγίας Πετρούπολης: Τενίστας την «κοπάνησε» από την καραντίνα!


Αλέξανδρος Κωτάκης

Όπεν Αγίας Πετρούπολης: Τενίστας την «κοπάνησε» από την καραντίνα!


Το τένις θεωρείται -και όχι άδικα- ένα από τα ευγενή αθλήματα, στο οποίο ακόμη και οι πιο φανατικοί οπαδοί πειθαρχούν με τους κανονισμούς και δεν σπανίως ξεφεύγουν. Και πολύ περισσότερο οι αθλητές.

Αυτό δεν ισχύει για τον Σαμ Κουέρι ο οποίος όπως φαίνεται υπέπεσε σε ένα «χοντρό» παράπτωμα. Συγκεκριμένα ο Αμερικανός τενίστας διαγνώστηκε θετικός στον κορονοϊό την περασμένη Κυριακή, δηλαδή μια ημέρα πριν την έναρξη των αγώνων του κυρίως ταμπλό του «St. Petersburg Open».

Όπως ήταν φυσικό οι διοργανωτές του τουρνουά έθεσαν τον Κουέρι εκτός διοργάνωσης και παράλληλα τον ενημέρωσαν ότι θα πρέπει να παραμείνει στο ξενοδοχείο μαζί με τη γυναίκα και το παιδί του, οι οποίοι, επίσης, βρέθηκαν θετικοί.

Οι Ρώσοι υποστήριξαν ότι ο Κουέρι δεν άνοιξε την πόρτα του δωματίου του σε γιατρό το πρωί της Δευτέρας και, μάλιστα, πήρε την οικογένειά του την Τρίτη και πέταξαν με ιδιωτική πτήση προς άγνωστη κατεύθυνση.

Αποτέλεσμα ήταν την Τετάρτη, η ATP να βγάλει ανακοίνωση, σύμφωνα με την οποία ένας αθλητής της παραβίασε το υγειονομικό πρωτόκολλο.

«Η διοργάνωση κάνει ότι καλύτερο μπορεί για να εξασφαλίσει την ασφάλεια των συμμετοχόντων και των συνοδών τους. Είναι στο χέρι της ATP να αξιολογήσει το παράπτωμα και τις ενέργειες του αθλητή Σαμ Κουέρι».

ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΤΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Sportime Extras