Μετά την πρόκρισή της στους «4» του Kremlin Cup, η Μαρία Σάκκαρη, στις δηλώσεις της, εξήγησε ότι το ματς ήταν σκληρό, αλλά νίκησε.

Μετά την πρόκρισή της στους «4» του Kremlin Cup, η Μαρία Σάκκαρη εξήγησε ότι το ματς ήταν σκληρό, αλλά βρήκε τρόπο να νικήσει

Η Μαρία Σάκκαρη απέκλεισε τη Χάλεπτ με 2-0 σετ, και στις δηλώσεις μετά το ματς, εξήγησε ότι στο προς το τέλος του ματς ήταν κουρασμένη, απόρροια των πολλών ταξιδιών που έχει κάνει το τελευταίο δίμηνο.

Πλέον η Μαρία βρίσκεται στους «4» του «Kremlin Cup» και θα το Σάββατο (23/10, 14:00) θα αντιμετωπίσει την Εκατερίνα Αλεξάντροβα.

«Ήταν πολύ σκληρό ματς, ήταν η πρώτη φορά που έπαιξα με τη Σιμόνα, αλλά ήξερα τι να περιμένω. Επιστρέφει περισσότερες μπάλες από κάθε άλλη τενίστρια, τελικά όμως βρήκα τον τρόπο να κερδίσω», είπε η Σάκκαρη μετά τη σημαντική νίκη της επί της Χάλεπ.

Όσο για για το 2ο σετ, στο οποίο ενώ προηγήθηκε με 5-1 στα γκέιμς η Ρουμάνα μείωσε απειλητικά στο 5-4, είπε: «Ήμουν λίγο κουρασμένη, λίγο νευρική. Οι τελευταίοι δυο μήνες ήταν δύσκολοι για μένα, έχω ταξιδέψει πολύ, δεν είχα αρκετό χρόνο για να αναπληρώσω τις δυνάμεις μου. Στο τελευταίο game απλά προσπάθησα περισσότερο και ρίσκαρα στις μπάλες μου», ολοκλήρωσε η Σάκκαρη.