Σάκκαρη: Με στόχο να «σφραγίσει» το εισιτήριο για τον ημιτελικό του Kremlin Cup!

Η Μαρία Σάκκαρη κοντράρεται σήμερα στις 16:00 με την Σιμόνα Χάλεπ, με φόντο ένα εισιτήριο για την ημιτελική φάση του Kremlin Cup!

Η Μαρία Σάκκαρη συνεχίζει να διαφημίζει την Ελλάδα ,καθώς σήμερα στις 16:00 θέλει να «σφραγίσει» κόντρα στην Σιμόνα Χάλεπ, το εισιτήριο για τον ημιτελικό του Kremlin Cup!

Η Ελληνίδα αθλήτρια του τένις, στοχεύει να ξεπεράσει το εμπόδιο της Χάλεπ με φόντο τον τελικό της διοργάνωσης και την κατάκτηση της, που θα της δώσει την απαραίτητη ώθηση ενόψει των WTA Finals, στους οποίους και θα συμμετάσχει για πρώτη φορά.

Με μια νίκη επί της Ρουμάνας σήμερα στις 16:00 θα εξασφαλίσει μια θέση στην ημιτελική φάση της διοργάνωσης της Μόσχας, αφού χθες (21/10) κατάφερε να αποκλείσει την Άννα Καλίνσκαγια, η οποία εγκατέλειψε λόγω ενός προβλήματος τραυματισμού που αντιμετώπισε, ενώ είχε χάσει το πρώτο σετ με 6-2 και βρισκόταν πίσω στο σκορ με 1-0 γκέιμ στο δεύτερο σετ.

Αυτή η πρόκριση την έστειλε αυτομάτως στα WTA Finals, που θα διεξαχθούν τον ερχόμενο μήνα (8-17/11) στο Μεξικό και αποτελούν μεγάλο κατόρθωμα για την Μαρία καθώς σε αυτούς τους αγώνες αγωνίζονται μόνο οι καλύτερες 8 αθλήτριες του κόσμου, στις οποίες και συγκαταλέγεται!

Όσον αφορά αυτό της το επίτευγμα, η Μαρία Σάκκαρη δεν μπορούσε να κρύψει τον ενθουσιασμό και την χαρά της, δηλώνοντας πως «Είμαι πολύ υπερήφανη για τον εαυτό μου και την ομάδα μου, που φθάσαμε στους τελικούς για πρώτη φορά. Και για πρώτη φορά στην Ιστορία της Ελλάδας για μια τενίστρια. Ήμουν πολύ σκληρή με τον εαυτό μου μέχρι εφέτος. Όμως, μεγαλώνοντας και ωριμάζοντας, βλέπεις ορισμένα πράγματα διαφορετικά. Το να είμαι ευγενική με τον εαυτό μου, ήταν ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα που έχω αλλάξει εφέτος».