Σάκκαρη – Πλίσκοβα: Πίσω στον τόπο του «εγκλήματος» (vid)


Sportime Team

Σάκκαρη – Πλίσκοβα: Πίσω στον τόπο του «εγκλήματος» (vid)


Το ζευγάρι Σάκκαρη – Πλίσκοβα το έχουμε δει μόνο μία φορά στο παρελθόν. Και ήταν πέρυσι στη Ρώμη, σε ένα άκρως επεισοδιακό ματς.

Η Σάκκαρη είχε αποκλείσει την Πλίσκοβα με ένα σοβαρό λαθος από τον διαιτητή, με την Τσέχα να είναι σε έξαλλη κατάσταση, χτυπώντας με μανία την σκάλα που καθόταν η διαιτητής του αγώνα.

Η Πλίσκοβα είχε σοκάρει ακόμη και την Σάκκαρη, η οποία τραβήχτηκε μακριά από την μανία της αντιπάλου της. Από τότε, δεν βρέθηκαν ξανά αντίπαλες. Αυτό θα γίνει σήμερα (18/5) και μάλιστα πάλι στο όπεν της Ρώμης. Κάτι που δίνει ένα εξτρά κίνητρο στην «πληγωμένη» Πλίσκοβα.

Βέβαια, η Σάκκαρη είναι σε τρομερή φόρμα και το ότι έφτασε στα ημιτελικά ενός τόσο δύσκολου τουρνουά γυναικών, όπως είναι αυτό στη Ρώμη, είναι τεράστια επιτυχία. Είναι ήδη έξω Οσάκα, Σερένα, Μουγκουρούθα και όλα τα μεγάλα ονόματα. Το μεγαλύτερο στην 4αδα είναι αυτό της αντιπάλου της. Το ματς Σάκκαρη – Πλίσκοβα, θα διεξαχθεί στις 18:00, στον δεύτερο χρονικά ημιτελικό του τουρνουά.

Στον πρώτο θα αγωνιστεί η Γιοχάνα Κόντα, με αντίπαλο την Κίκι Μπέρτενς, παίκτριες που επίσης έχει κερδίσει η Σάκκαρη στο παρελθόν. Οπότε αν περάσει από τον σημερινό ημιτελικό, ο δρόμος είναι ανοιχτός για έναν δεύτερο τίτλο. Ο πρώτος ήρθε πριν δύο εβδομάδες στο Ραμπάτ.

Εγγραφείτε στο Ειδήσεις, νέα, παρασκήνια από το Sportime μέσα από το Google news

Sportime Extras