Η Μαρία Σαράποβα μίλησε για το ντόπινγκ και τους μελλοντικούς της στόχους

Μία πολλή ενδιαφέρουσα συνέντευξη παραχώρησε στο «BBC News» η Μαρία Σαράποβα, που μίλησε για την καριέρα της, το ντόπινγκ και τους τραυματισμούς που είχε.

Η γνωστή τενίστρια που είχε ανακοινώσει το 2016 ότι δεν κατάφερε να περάσει τον έλεγχο ντόπινγκ στο Australian Open, κάτι για το οποίο τιμωρήθηκε για 15 μήνες, επιστρέφοντας στο 2017 στα κορτ.

«Ακόμα έχω το ίδιο πάθος και το ίδιο κίνητρο. Αν υπάρχει κάτι που θα άλλαζα στην καριέρα μου, δεν είναι η υπόθεση του ντόπινγκ, αλλά οι τραυματισμοί που είχα στους ώμους. Το ντόπινγκ ανήκει στο παρελθόν.

Παραδέχτηκα το λάθος μου, πλήρωσα τις συνέπειες και έκλεισε το θέμα. Ακόμα έχω το προνόμιο να κάνω αυτό που αγαπώ περισσότερο

Δεν σκέφτομαι να αποσυρθώ. Ακόμα αγαπώ το τένις και αυτή η σκέψη δεν περνάει καν από το μυαλό μου. Έχω ήδη κερδίσει πολλά στην καριέρα μου, αλλά μπορώ να κερδίσω ακόμα περισσότερα», ήταν τα λόγια της.

Μένει να δούμε πλέον, αν η Ρωσίδα θα καταφέρει να επιστρέψει στο τοπ επίπεδο που την είχαμε συνηθίσει στο παρελθόν, κάτι που δεν έχει μπορέσει να κάνει μέχρι τώρα.

Η γνώμη σας μετρά. Σχολιάστε το άρθρο