Έτοιμος να αποσυρθεί από παντού δηλώνει ο Σπύρος Ζαννιάς, μετά την προκήρυξη των εκλογών στην Ομοσπονδία τένις, κάνοντας λόγο για χειραγώγηση!

Ο κ. Σπύρος Ζαννιάς εξηγεί ότι «οι εκλογές δεν κρίνονται από την εξουσία αλλά από την αποδοχή των εκλεκτόρων».

Παρακάτω η ανάρτησή του:

«Κανένας δεν μπορούσε να σκεφτεί τι θα επακολουθούσε μετά την προκήρυξη των εκλογών στην Ομοσπονδία. Δηλώνω ότι, είμαι έτοιμος να αποσυρθώ από παντού, αρκεί τα Σωματεία-Μέλη και οι εκπρόσωποί τους στη ΓΣ να πάψουν να “πιέζονται”. Οι εκλογές δεν κρίνονται από την εξουσία αλλά από την αποδοχή των εκλεκτόρων. Φτάνει ως εδώ Κυρίες/οι! Ο μόνος που δεν έχει ασκήσει χειραγώγηση είναι ο Μπάιντεν».

Κανένας δεν μπορούσε να σκεφτεί τι θα επακολουθούσε μετά την προκήρυξη των εκλογών στην Ομοσπονδία. Δηλώνω ότι, είμαι…

Posted by Spyros Zannias on Wednesday, March 24, 2021

Σταματιάδης: «Ο Αθλητισμός δεν είναι κόμμα, είναι κοινωνικό αγαθό»

Παράλληλα με δήλωσή του στα ΜΜΕ, ο υποψήφιος Πρόεδρος της Ελληνικής Φίλαθλης Ομοσπονδίας Αντισφαίρισης, Δημήτρης Σταματιάδης καταδικάζει κομματικές παρεμβάσεις στην εκλογική διαδικασία, λίγες ημέρες πριν τις εκλογές στην ΕΦΟΑ (27/03).

Αναλυτικά η δήλωσε που έκανε ο Δημήτρης Σταματιάδης

«Κανένας δεν μπόρεσε να κομματικοποιήσει και να εμπορευματοποιήσει στη Διεθνή Αθλητική Κοινότητα Κοινωνικές Αξίες, όπως ο Αθλητισμός.

Είμαι υποψήφιος Πρόεδρος στην Ελληνική Φίλαθλη Ομοσπονδίας Αντισφαίρισης και δεν ανέχομαι κομματικές παρεμβάσεις που εκφυλίζουν υγιείς Δημοκρατικές Διαδικασίες.

Καταδικάζω κάθε κομματική παρέμβαση στη Φίλαθλη Κοινότητα του Τένις, από όπου και αν προέρχεται.

Οι υποψήφιοι για τα Όργανα Διοίκησης της Ε.Φ.Ο.Α. πρέπει να σέβονται την επιλογή των Σωματείων-Μελών και να μην χρησιμοποιούν κομματικούς μηχανισμούς, για την χειραγώγηση ψήφων, αλλοτριώνοντας ακόμη και την προσωπικότητά τους. Οι συμπράξεις υποψηφίων, όπως διαφαίνεται, δείχνουν την αδυναμία τους.

Δημήτρης Σταματιάδης

Υποψήφιος Πρόεδρος Ε.Φ.Ο.Α.»