Στέφανος Τσιτσιπάς

Αποστομωτική απάντηση έδωσε ο Στέφανος Τσιτσιπάς όταν δημοσιογράφοι τον ρώτησαν εάν έχει εμβολιαστεί.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ήταν για άλλη μία φορά αυτός, που έπρεπε. Στάθηκε στο ύψος του και δεν έπεσε στην επικοινωνιακή παγίδα, που πήγαν να του στήσουν δημοσιογράφοι στο Indian Wells.

Οι τελευταίοι τον ρώτησαν αν έχει εμβολιαστεί κατά του κορονοϊού, με τον Έλληνα τενίστα να είναι ξεκάθαρος και να τονίζει πως δε θα απαντήσει καθώς η συγκεκριμένη πληροφορία είναι ιατρικό απόρρητο.

«Συγνώμη αλλά δεν πρόκειται να σας πω στοιχεία του ιατρικού μου φακέλου», ήταν η αποστομωτική απάντηση του Τσιτσιπά στο πλαίσιο των δηλώσεών του πριν το τουρνουά στο Λος Άντζελες, που επιβεβαίωσε για άλλη μία φορά την ισχυρή του προσωπικότητα εντός και εκτός κορτ.

Θα αποκλείσουν τον Στέφανο από το Australian Open; Δείτε εδώ

Επίσης, στη συνέντευξη Τύπου, το Νο3 της παγκόσμιας κατάταξης πήρε θέση και για τη συζήτηση με τα toilet breaks, δηλώνοντας πως σε αντίθεση με το κλίμα στη Νέα Υόρκη, αυτό στο Indian Wells δε θα είναι πρόβλημα για εκείνον και τα διαλείμματα θα είναι πιο σύντομα.

«Το κλίμα είναι ξηρό, αυτό σημαίνει πως θα ιδρώνω λιγότερα, επομένως πιο λίγα breaks και λιγότερα παράπονα», πρόσθεσε ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

Διαβάστε ακόμα: Αντετοκούνμπο και Τσιτσιπάς μίλησαν για το εμβόλιο με τον πλέον ενδεδειγμένο τρόπο – Μακάρι να έκαναν το ίδιο και οι ειδικοί!