ΤΕΝΙΣ

Στέφανος Τσιτσιπάς: Δυναμικό ξεκίνημα το 2023 – Σάρωσε τον Νταβίντ Γκοφάν!

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έκανε ποδαρικό στο 2023 με το δεξί και υπέταξε εύκολα τον Νταβίντ Γκοφάν!
Στέφανος Τσιτσιπάς: Δυναμικό ξεκίνημα το 2023 – Σάρωσε τον Νταβίντ Γκοφάν!

Άνετος εμφανίστηκε ο Στέφανος Τσιτσιπάς στον πρώτο του αγώνα στη νέα χρονιά, όπου αντιμετώπισε και νίκησε με 2-0 σετ τον Νταβίντ Γκοφάν.

Όλα αυτά στα πλαίσια του United Cup, με τον Έλληνα τενίστα να δείχνει από την αρχή του αγώνα ότι δεν υπάρχει περιθώριο λάθους.

Συγκεκριμένα, από το πρώτο σετ έδειξε τα… δόντια του, το οποίο και κατέκτησε 6-3, κάνοντας ξεκάθαρο ότι έχει απάντηση για κάθε δοκιμασία που του έβαζε ο αντίπαλος του.

Τα πράγματα ήταν ακόμα πιο άνετα στο δεύτερο σετ, εκεί που ο Στέφανος Τσιτσιπάς, τελείωσε τον αγώνα με συνοπτικές διαδικασίες, νικώντας με 6-2.

Ο Βέλγος δεν είχε την ποιότητα να κοντράρει το Νο4 και έτσι ήρθε η εύκολη νίκη, με τον Στέφανο να βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Στέφανος Τσιτσιπάς: Δυναμικό ξεκίνημα το 2023 – Σάρωσε τον Νταβίντ Γκοφάν!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Στέλιος Ανδρικάκης

Ο Στέλιος Ανδρικάκης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 23/5/1992. Από μικρή ηλικία άρχισε την ενασχόληση του με διάφορα αθλήματα και κυρίως με την κολύμβηση, ωστόσο το άνοιγμα του ραδιοφώνου σε μία αθλητική εκπομπή άλλαξε τελείως την οπτική και τα «θέλω» του. Η αγάπη του για την αθλητική δημοσιογραφία και το ραδιόφωνο άρχισε να μεγαλώνει και έτσι το Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ στο οποίο φοίτησε ήταν μονόδρομος. Μετά από την πορεία του σε αρκετά sites, ήρθε η πρόταση από το Sportime, στο οποίο και βρίσκεται από το 2018 μέχρι και σήμερα.