Στέφανος Τσιτσιπάς: Αλλάζει τον κανονισμό για το toilet break η ATP.

Στέφανος Τσιτσιπάς: Οι άνθρωποι της ATP προχωρήσουν σε σημαντικές αλλαγές, μεταξύ των οποίων τα χρονικά όρια στα toilet breaks.

Στέφανος Τσιτσιπάς: Πόσα και πόσα γράφτηκαν για τα toilet breaks. Τελικά, οι άνθρωποι της ATP προχωρούν σε αλλαγή του κανονισμού για τα χρονικά όριά του.

«Ο κόσμος δεν καταλαβαίνει, αυτές οι κατηγορίες είναι τελείως αναληθείς» είχε δηλώσει πρόσφατα ο Νο3 της πάγκόσμιας κατάταξης, ο οποίος κατηγορήθηκε για τα διαλείμματα από συναθλητές του και φιλάθλους, τη στιγμή που δεν παραβιάζει κανέναν κανονισμό.

Κάποιοι βέβαια ίσως να ξεχνούν πως παραδείγματος χάριν στον τελικό ανάμεσα στον Μάρεϊ και τον Τζόκοβιτς ο πρώτος είχε πάρει εσκεμμένα toilet break, έλειψε για περίπου πέντε λεπτά από το κορτ και τελικά νίκησε τον Σέρβο, που είχε ισοφαρίσει σε 2-2.

Όπως και να ‘χει, σύμφωνα με το Reuters, το οποίο επικαλείται πηγές από υψηλόβαθμο στέλεχος της διοργανώτριας αρχής: «Θα υπάρξει μία αλλαγή στον κανονισμό που αφορά στις διακοπές για τουαλέτα και για τα ιατρικά τάιμ άουτ. Ελπίζω ότι πριν από τη νέα σεζόν που ξεκινά τον Ιανουάριο θα έχουμε ένα αυστηρότερο κανονισμό όταν πρόκειται γι αυτές τις δύο περιπτώσεις».