Λίγες ώρες μετά την εκπληκτική τους παρουσία στο Κύπελλο Χόμπαν του Περθ, Στέφανος Τσιτσιπάς και Μαρία Σάκκαρη συνεχίζουν τους αγώνες στην προετοιμασία τους για το Grand Slam της χρονιάς, το όπεν της Αυστραλίας. Ο Στέφανος Τσιτσιπάς αναχώρησε από το Περθ για το Σίδνεϊ, όπου θα συμμετάσχει στο 250άρι τουρνουά στο κυρίως ταμπλό. Ο Έλληνας τενίστας...

Λίγες ώρες μετά την εκπληκτική τους παρουσία στο Κύπελλο Χόμπαν του Περθ, Στέφανος Τσιτσιπάς και Μαρία Σάκκαρη συνεχίζουν τους αγώνες στην προετοιμασία τους για το Grand Slam της χρονιάς, το όπεν της Αυστραλίας.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς αναχώρησε από το Περθ για το Σίδνεϊ, όπου θα συμμετάσχει στο 250άρι τουρνουά στο κυρίως ταμπλό. Ο Έλληνας τενίστας μετά την αποχώρηση Κάιλ Έντμουντ από το τουρνουά θα ξεκινήσει από το no1 του ταμπλό, ενώ μεταξύ άλλων συμμετέχουν, ο Ντανίλ Μεντβέντεφ, ο Ντιέγκο Σβάρτσμαν, ο Ζιλ Σιμόν, ο Άλεξ Ντε Μινόρ, Τζο Τσονγκά. Αυτοί θα είναι και οι πρώτοι βαθμοί που θα διεκδικήσει ο Τσιτσιπάς για το 2019.

Όσον αφορά την Μαρία Σάκκαρη, θα συμμετάσχει στο τουρνουά του Χόμπατ ως το no4 του ταμπλό, πίσω από την Κάρολιν Γκαρσία, τη Μιχαέλα Μπουζαερνέσκου και τη Σουάι Ζανγκ. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια θα κληθεί να αντιμετωπίσει στον πρώτο γύρω κάποια από τις τενίστριες που θα προκύψουν από τον προκριματικό γύρο.