ΤΕΝΙΣ

Τένις: Δεν φαντάζεστε αυτός ο τενίστας πόσο τρέχει τα 5χλμ και τα 10 χλμ

Βρετανός τενίστας «σπάει» τα κοντέρ τρέχοντας 5 και 10 χιλιόμετρα.
Τένις: Δεν φαντάζεστε αυτός ο τενίστας πόσο τρέχει τα 5χλμ και τα 10 χλμ

Τένις: Ο Κάμερον Νόρι μπορεί να είναι τενίστας και να παίρνει μέρος στις μεγάλες διοργανώσεις, ωστόσο «σπάει» τα κοντέρ και στο τρέξιμο.

Είτε παρακολουθεί κάποιος τένις είτε όχι, αν έχει δει τον 26χρονος τενίστα να παίζει φέτος στα τουρνουά, θα έχει σίγουρα προσέξει την εντυπωσιακή του σωματοδομή. Και όπως αποδεικνύεται, μεγάλο μέρος της φυσικής του κατάστασης θα μπορούσε να αποδοθεί στο τρέξιμό του.

Όπως σημειώνει ο ίδιος, έτρεχε πολύ με την μητέρα του στο Όκλαντ. Ο προπονητής του τονίζει πως «μπορεί να αντέξει τα πάντα, μακρινές αποστάσεις και μεγάλος χρονικά αγώνες».

Κατά τη διάρκεια της πανδημίας, ο Νόρι επέστρεψε στο Όκλαντ προκειμένου να είναι με τους γονείς του και εκεί έτρεχε καθημερινά.

Σε συνέντευξή του στη dailymail είχε πει χαρακτηριστικά πως: «Έτρεχα πολύ και έκανα αυτές τις διαδρομές 10 χιλιομέτρων που δημοσίευσα στο Strava σε ανταγωνισμό με μερικούς από τους φίλους μου. Δεν ήταν εύκολο να βρω μια γρήγορη διαδρομή, αλλά έκανα 36:45 στα 10 χιλιόμετρα και 17:20 σε 5 χιλιόμετρα. Δεν μπορώ να αποφασίσω αν είμαι καλύτερος στα 5 ή στα 10, αλλά έχω μερικά καλά γονίδια καθώς η μαμά μου είναι καλή δρομέας».

Ο Νόρρι είναι ο πρώτος Βρετανός που έφτασε στους ημιτελικούς του Wimbledon μετά τον Άντι Μάρεϊ το 2017, με τον Τζόκοβιτς ωστόσο να του βάζει «στοπ», κερδίζοντας μετέπειτα και τη διοργάνωση.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Τένις: Δεν φαντάζεστε αυτός ο τενίστας πόσο τρέχει τα 5χλμ και τα 10 χλμ», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.