Τον κατηγορούν για τις αλλαγές του Ντέιβις Καπ

Ο Ζεράρ Πικέ εδώ και αρκετούς μήνες, πέρα από την ποδοσφαιρική του καριέρα, ασχολείται και με εταιρία που κάνει μάνατζμεντ σε τουρνουά τένις.

Ο Πικέ και η εταιρία «Kosmos» έχει αναλάβει τα περισσότερα ιβέντς της Παγκόσμιας ομοσπονδίας τένις (ITF) και προκειμένου να κάνουν πιο εμπορικούς τους αγώνες τους, προχώρησαν και σε αλλαγές. Οι αλλαγές αυτές αφορούν και το Ντέιβις Καπ, κάτι που δεν αρέσει καθόλου όμως σε ανθρώπους του αθλήματος, καθώς θεωρούν πως ξεπουλούν το τένις για τα χρήματα.

Ένας από αυτούς, είναι ο Νίκολα Πιετραντσέλι, παλιός σπουδαίος τενίστας από την Ιταλία, ο οποίος έκανε επίθεση στον αμυντικό της Μπαρτσελόνα.

«Η ιταλική ομοσπονδία δεν θα ξεπουληθεί για τα λεφτά. Τα Γκραν σλαμ έχουν αποδείξει πως μπορούν να δουλέψουν μια χαρά από μόνα τους, χωρίς την ITF. Κατά τη γνώμη μου, το νέο Ντέιβις Καπ είναι εξοργιστικό», ανέφερε αρχικά και συνέχισε κατηγορώντας τον Πικέ.

«Είναι ένας άνθρωπος που δεν έχει καμία σχέση με το τένις. Έβαλε απλά πολλά λεφτά στο τραπέζι και ο θεσμός ξεπουλήθηκε», είπε.