Τένις: Στα χνάρια του Τσιτσιπά και της Σάκκαρη

Οι φίλοι του τένις έχουν μια πολύ ωραία ευκαιρία να δουν στα κορτ αρκετούς Έλληνες

Ένα ενδιαφέρον ελληνικό τουρνουά τένις θα διεξαχθεί την ερχόμενη εβδομάδα έως την Κυριακή 2 Οκτωβρίου στο κεντρικό γήπεδο του συγκροτήματος τένις του ΟΑΚΑ, εκεί όπου το 2004 έγιναν οι τελικοί των Ολυμπιακών Αγώνων!

Το τουρνουά είναι αμειβόμενο, για τενίστες και τενίστριες διαφόρων ηλικιών, που θα έχουν έτσι μια καλή αγωνιστική ευκαιρία να δείξουν τις ικανότητές τους αλλά και να μετρήσουν την πρόοδό τους μέσα στο 2022.

Το τουρνουά με τίτλο «Open ανδρών-γυναικών» διοργανώνει η Ένωση Ομίλων Αντισφαίρισης Η’ περιφέρειας» που περιλαμβάνει 58 ομίλους της Αττικής, μεταξύ των οποίων οι ιστορικοί και μεγαλύτεροι σύλλογοι της χώρας, ο Όμιλος Αντισφαίρισης Αθηνών & ο Αττικός Όμιλος Αντισφαίρισης Φιλοθέης.

Πολύ σημαντικός όμως είναι ο κοινωνικός στόχος του τουρνουά, καθώς θέλει να αναδείξει περισσότερο τις δράσεις του οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού», με το οποίο η Ένωση συνεργάζεται από το 2015, εκπαιδεύοντας δωρεάν παιδιά 6-18 ετών που φιλοξενούνται στις δομές του!

Οι φίλοι του αθλήματος έχουν μια πολύ ωραία ευκαιρία να δουν στα κορτ αρκετούς Έλληνες τενίστες και τενίστριες που ίσως ονειρεύονται να ακολουθήσουν τα επόμενα χρόνια την πορεία των σταρ Στέφανου Τσιτσιπά και Μαρίας Σάκκαρη.

Τένις: Στα χνάρια του Τσιτσιπά και της Σάκκαρη