×

Τελευταία Νέα

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

Live Games•LIVE

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Τσιτσιπάς: «Είμαι απογοητευμένος, δεν πάλεψα όσο ήθελα»


Κώστας Παπαδόπουλος

Τσιτσιπάς: «Είμαι απογοητευμένος, δεν πάλεψα όσο ήθελα»


Απογοητευμένος παρουσιάστηκε στη συνέντευξη Τύπου ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

Μίλησε μετά τον αγώνα που είχε με τον Ράφα Ναδάλ και ο Στέφανος Τσιτσιπάς τόνισε ότι είναι απογοητευμένος με τον εαυτό του, τονίζοντας αρχικά:

«Δεν πήγε όπως το είχα προγραμματίσει. Προσπάθησα να είμαι πολύ επιθετικός. Κατάφερε να με πληγώσει πολλές φορές από τη βασική γραμμή. Έπαιξε πιο έξυπνα. Το σερβίς μου δεν ήταν αυτό που χρειαζόμουν.

Είμαι απογοητευμένος αλλά έτσι είναι η ζωή. Ο Ράφα Ναδάλ έχει πολύ καλό σερβίς αλλά έχω καταφέρει να σπάσω πιο δυνατά σερβίς στην καριέρα μου. Ο Ράφα ήταν πάντα στο σωστό μέρος τη σωστή στιγμή.

Εύχομαι να καταφέρω να παλέψω περισσότερο την επόμενη φορά. Πρέπει να παλέψω ακόμη περισσότερο. Έκανα τα πράγματα πιο εύκολα για τον αντίπαλο μου σε κάποια σημεία. Δεν πάλεψα όσο ήθελα.

Έκανα πολλά αβίαστα λάθη. Ο Ράφα επέμενε. Προσπάθησα να είμαι πιο χαλαρός και συγκεντρωμένος αλλά δεν μου βγήκε τόσο. Ήμουν ενοχλημένος σε κάποιες στιγμές αφού τα πράγματα δεν πήγαιναν όπως τα ήθελα».

Παράλληλα, αναφέρθηκε στην απουσία του κόσμου: «Ήταν διαφορετικά πέρσι με τον κόσμο. Ένα παιχνίδι μπορεί να έχει άλλη εξέλιξη με την παρουσία του κόσμου. Τώρα το καταλαβαίνω πόσο σημαντικός είναι ο κόσμος.

Είναι τελείως διαφορετικό. Νιώθεις την αδρεναλίνη ν’ ανεβαίνει. Μου έλειψε στο Λονδίνο. Γενικά το Λονδίνο είναι από τις αγαπημένες μου πόλεις. Έχω πολλούς φίλους εδώ και θα ήθελα να κάνω κάτι καλύτερο στην τελευταία χρονιά. Να πω και ένα μπράβο στην ATP που διατήρησε παρά την πανδημία αυτό το τουρνουά. Φεύγω με το κεφάλι ψηλά από το Λονδίνο».

ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΤΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Sportime Extras