×

Τελευταία Νέα

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

Live Games•LIVE

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Τσιτσιπάς: «Μακάρι να φτάσω ως το Νο1»


Sportime Team

Τσιτσιπάς: «Μακάρι να φτάσω ως το Νο1»


Η παρουσία του στο US Open ολοκληρώθηκε σύντομα, αλλά ο Στέφανος Τσιτσιπάς, παραμένει περιζήτητος στην Νέα Υόρκη.

Έδωσε άλλη μια συνέντευξη, στο πρακτορείο Reuters, όπου μεταξύ άλλων είπε πως στα επόμενα χρόνια θα πρέπει να περιμένουμε να φιλοξενήσει η Αθήνα ένα μεγάλο τουρνουά τένις. Επίσης σχολίασε πως θέλει στα επόμενα χρόνια, να δει το όνομά του στο Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης, όπως και αυτό της Μαρίας Σάκκαρη.

Στην συνέντευξη, γίνεται αρχικά αναφορά ότι έχει να γίνει τουρνουά της ATP από το 1994 και της WTA από το 1990. Και εκεί πετάει την πρώτη είδηση ο Τσιτσιπάς.

«Αν τα πράγματα συνεχίσουν να πηγαίνουν έτσι όπως πηγαίνουν, πιστεύω πως τα επόμενα  τρία με τέσσερα χρόνια, θα δούμε ένα τουρνουά της ATP 250αρι ή 500αρι. Ξέρω ότι υπάρχουν άνθρωποι που ενδιαφέρονται να το κάνουν και μου έχουν δείξει το πρότζεκτ τους. Εντυπωσιάστηκα. Θέλουν να το κάνουν στην Αθήνα, αλλά αιφνιδιάστηκα από την τοποθεσία που θέλουν να το κάνουν. Σκέφτηκαν κάτι πολύ έξυπνο», είπε δίχως να δώσει λεπτομέρειες.

«Πήρα ένα μήνυμα από μια γυναίκα η οποία μου είπε πως εξαιτίας μου το 71% των παιδιών στο σχολείο της, έχουν διαλέξει να μάθουν το τένις από αθλήματα. Αυτό με κάνει να νοιώθω περήφανος. Κανείς δεν έπαιζε τένις πριν. Το ποσοστό αυτό είναι τεράστιο. Τα πράγματα πάνε καλά για το άθλημα και υπάρχει ελπίδα για το μέλλον. Αυτό που γίνεται είναι μόνο η αρχή. Μπορούμε να πετύχουμε περισσότερα. Είμαι ενθουσιασμένος και μακάρι μαζί με την Μαρία μια μέρα να καταφέρουμε να φτάσουμε στο Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης», συμπλήρωσε.Sportime News