Τσιτσιπάς: Με φόρα για τίτλο στο Ρότερνταμ!

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς κατόρθωσε να πάρει την πολύ δύσκολη νίκη απέναντι σε έναν εξαιρετικό Χουμπερτ Χουρκάζ , με 4-6, 6-3, 7-5, για να προκριθεί στα ημιτελικά του ABN AMRO World Tennis Tournament στο Ρότερνταμ. Μια πολύ μεγάλη μάχη έδωσαν Στέφανος Τσιτσιπάς και  Χουμπερτ Χουρκάζστην Ahoy Arena του Ρότερνταμ, με τον Έλληνα τενίστα να επιστρέφει από...

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς κατόρθωσε να πάρει την πολύ δύσκολη νίκη απέναντι σε έναν εξαιρετικό Χουμπερτ Χουρκάζ , με 4-6, 6-3, 7-5, για να προκριθεί στα ημιτελικά του ABN AMRO World Tennis Tournament στο Ρότερνταμ.

Μια πολύ μεγάλη μάχη έδωσαν Στέφανος Τσιτσιπάς και  Χουμπερτ Χουρκάζστην Ahoy Arena του Ρότερνταμ, με τον Έλληνα τενίστα να επιστρέφει από σετ πίσω και να παίρνει τελικά μια δύσκολη νίκη και την πρόκριση στα ημιτελικά του ABN AMRO World Tennis Tournament.

Οι δυο παίκτες έπαιξαν φανταστικό τένις σε έναν αγώνα που είχε πολύ υψηλό επίπεδο απο’την αρχή ως το τέλος και 76 winners συνολικά, με τον Στέφανο να πετυχαίνει αρκετούς περισσότερους, 46 έναντι 30 του Ρώσου.

Μολονότι ξεκίνησε καλά τον αγώνα κι εκμεταλλεύτηκε την πρώτη ευκαιρία που είχε για break, ο Τσιτσιπάς είδε τον Κατσάνοφ να είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικός και τελικά να παίρνει το πρώτο σετ με 6-4.

Η απάντηση του Έλληνα τενίστα ήταν εντυπωσιακή, καθώς έκανε δύο break και πήρε τα πέντε πρώτα game του δεύτερου σετ, ο Ρώσος απάντησε παίρνοντας τα επόμενα τρία. Τελικά, ο Τσιτσιπάς επικράτησε 6-3 κι ισοφάρισε σε 1-1.

Στο 3ο σετ ο Κατσάνοφ θα προηγηθεί με 2-1. Ο Τσιτσιπάς θα σβήσει διπλό μπρέικ πόιντ αλλά θα δεχτεί μπρέικ με την 3η ευκαιρία του Ρώσου και θα βρεθεί πίσω με 3-1.

Με την 2η του ευκαιρία ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα φτάσει σε μπρέικ και θα μειώσει σε 3-2. Με το σερβίς του θα ισοφαρίσει σε 3-3.

Ο Έλληνας τενίστας ισοφάρισε εκ νέου (4-4) αλλά το 5-4 ηταν για τον Ρώσο. Ο Τσιτσιπάς  πήγε στο 5-5 και στη συνέχεια έκανε το break, ανατρέποντας πλήρως την κατάσταση.