×

Τελευταία Νέα

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

Live Games•LIVE

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Τσιτσιπάς: «Μπλόκαρε το μυαλό μου»


Sportime Team

Τσιτσιπάς: «Μπλόκαρε το μυαλό μου»


Το όνομα Στέφανος Τσιτσιπάς, είναι από τα μεγαλύτερα trend παγκοσμίως στον αθλητισμό και το τένις, κάτι που γνωρίζει καλά και ο ίδιος πλέον.

Το θέμα είναι πως ο ίδιος είχε χάσει την συγκέντρωσή του και γι’ αυτό αρχικά είχε αποφασίσει να μην αγωνιστεί στη Μασσαλία. Ο πατέρας του όμως μεσολάβησε και τελικά… δικαιώθηκε, καθώς έφτασε στην κατάκτηση του τροπαίου.

Για όλα αυτά μίλησε ο Στέφανος μετά το τέλος του αγώνα με τον Έμπντεν στο Ντουμπάι.

«Ένιωσα το μυαλό μου να μπλοκάρει. Είπα πως ήταν αρκετό όλο αυτό και αποφάσισα να το κάνω με τον παλιό τρόπο. Όπως οι παίκτες πριν 30 χρόνια, χωρίς κινητά. Νομίζω ότι ήταν μια χαρά. Αντί για όλα αυτά, άρχισα να κάνω όμορφες συζητήσεις με τους φίλους που έτυχε να βρεθούν εδώ, πήγα για φαγητό μαζί τους. Μιλήσαμε για διάφορα ενδιαφέροντα θέματα, αντί να είμαι στο κινητό μου. Νομίζω ότι ήμουν πιο κοινωνικός εκείνη την εβδομάδα από ποτέ», είπε αρχικά και συνέχισε για την Μασσαλία:

«Ο πατέρας μου έλεγε ότι έπρεπε να πάμε. Δεν ξέρω γιατί πίστευε ότι θα μπορούσαμε να πάμε καλά. Θυμάμαι που του είπα ότι δεν ήμουν σε φόρμα, ότι δεν θα πήγαινα εκεί για να κατακτήσω τον τίτλο. Τελικά πήγα. Έπαιξα στο ματς του διπλού, είχα να πιάσω ρακέτα μία εβδομάδα. Και έπαιξα απαίσια. Την επόμενη μέρα ήμουν νευρικός, αλλά κατάφερα να νικήσω. Έπαιζα πολύ καλά, προς μεγάλη έκπληξή μου. Μετά τη νίκη στο πρώτο ματς βρήκα κίνητρο, ένιωσα ότι θα μπορούσα να πάω καλά».