Τσιτσιπάς: Η βροχή που έπεφτε «τουλούμι» στη Βαρκελώνη οδήγησε σε δύο διακοπές την αναμέτρηση με τον Ίλια Ιβάσκα για το Barcelona Open.

Η βροχή που έπεφτε «τουλούμι» στη Βαρκελώνη οδήγησε σε δύο διακοπές την αναμέτρηση του Τσιτσιπάς με τον Ιβάσκα για το Barcelona Open, με τη δεύτερη να είναι οριστική.

Ο καιρός δεν έκανε το χατίρι στους διοργανωτές του Barcelona Open, την Μεγάλη Τετάρτη (20/4) καθώς η έντονη βροχή που έπεφτε οδήγησε στην διακοπή του αγώνα Τσιτσιπάς – Ιβάσκα. Την Μεγάλη Πέμπτη (21/4) πλέον η συνέχεια.

Έξι γκέιμς πρόλαβε να παίξει ο Στέφανος Τσιτσιπάς με τον Λευκορώσο Ίλια Ιβάσκα, Νο 46 της παγκόσμιας κατάταξης Κι αυτές σε δύο… δόσεις καθώς η πρώτη διακοπή έγινε στο ξεκίνημα της αναμέτρησης, αμέσως μετά το πρώτο game, καθώς  η ένταση της βροχής αυξήθηκε.

Έτσι ο θριαμβευτής του «Μόντε Κάρλο» και ο αντίπαλός του έφυγαν για τα αποδυτήρια όπου παρέμειναν για περίπου δύο ώρες έως ότου σταματήσει η βροχόπτωση.

Τελικά οι δύο τενίστες επέστρεψαν στο κορτ όταν η ένταση της βροχής μειώθηκε, όμως ο καιρός χειροτέρεψε εκ νέου κι έτσι είχαμε οριστική διακοπή για σήμερα. Ως τότε Τσιτσιπάς πρόλαβε να επιβάλλει τον ρυθμό του και με δύο break προηγήθηκε με 5-1 στο πρώτο σετ σε 26 λεπτά.

Εν συνεχεία οι διοργανωτές ανακοίνωσαν την οριστική διακοπή των αναμετρήσεων που ήταν σε εξέλιξη και πλέον οι αγώνες θα συνεχιστούν αύριο, μεταξύ αυτών και του Τσιτσιπά.