Τζόκοβιτς: Για τρία χρόνια απαγόρευση εισόδου στην Αυστραλία!

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς δεν θα μπορέσει να επιστρέψει στην Αυστραλία σύντομα!

Δεν είχε αίσιο τέλος η υπόθεση του Νόβακ Τζόκοβιτς στην Αυστραλία, αφού η απόφαση του δικαστηρίου ήταν η απέλαση του από τη χώρα.

Ο Σέρβος τενίστας και Νο1 στην Παγκόσμια κατάταξη, έμεινε και μακριά από το Australian Open φυσικά, όπου αντικαταστάθηκε.

Ο ίδιος μετά την απόφαση δήλωσε αρκετά απογοητευμένος και μάλιστα τόνισε ότι θέλει ένα χρονικό διάστημα για να ξεκουραστεί και να δει τις επόμενες κινήσεις του.

Ωστόσο τα πράγματα έχουν και άλλο ενδιαφέρον, αφού ο Τζόκοβιτς δεν θα μπορέσει να πάει πολύ σύντομα στην Αυστραλία.

Συγκεκριμένα, η κυβέρνηση της χώρας, επιβεβαίωσε ότι μετά την απέλαση του, απαγορεύτηκε και η είσοδος του στη χώρα για 3 χρόνια!

Η είδηση ήρθε από το στόμα της Υπουργού Εσωτερικών, θέτοντας εκτός Australian Open τον κάτοχο 20 Grand Slam τίτλων.

Πάντως ο Αυστραλός Πρωθυπουργός, άφησε ένα παραθυράκι, λέγοντας ότι η απαγόρευση ισχύει αλλά με τις κατάλληλες προϋποθέσεις μπορεί να επιστρέψει.

Τζόκοβιτς: Πρόβλημα και με τα υπόλοιπα Grand Slam!

Φαίνεται λοιπόν ότι τα προβλήματα για τον Σέρβο τενίστα δεν έχουν σταματημό, αφού χωρίς να κάνει το εμβόλιο υπάρχει μεγάλη περίπτωση να μην μπορεί να αγωνιστεί και στα υπόλοιπα Grand Slam.

Μιλάμε φυσικά για τα Roland Garros, Wimbledon και US Open, στα οποία οι αθλητές καλούνται να είναι πλήρως εμβολιασμένοι.

Έτσι, θα έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον να δούμε ποια θα είναι η απόφαση που πλέον πρέπει να πάρει ο Σέρβος.

Πάντως η υπόθεση του έχει απασχολήσει όλο τον πλανήτη, ενώ στην Ελλάδα ο Λάκης Λαζόπουλος, πήρε θέση τονίζοντας ότι «στην Αυστραλία συγκρούστηκε ο Γολιάθ με τον Δαυίδ. Οι φαρμακευτικές εταιρίες με τον άνθρωπο»

Η γνώμη σας μετρά. Σχολιάστε το άρθρο