Τζόκοβιτς

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς αποκάλυψε μία διαφορετική ιστορία, όταν και αγωνίστηκε μεθυσμένος, σημειώνοντας μεταξύ άλλων πως με δυσκολία έβλεπε το μπαλάκι. Σε μία ζωντανή διαδικτυακή συζήτηση με την Μαρία Σαράποβα, η Ρωσίδα ρώτησε τον Νόβακ Τζόκοβιτς αν έχει αγωνιστεί ποτέ μεθυσμένος, με τον Σέρβο να δίνει καταφατική απάντηση. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τσιτσιπάς: Χορεύει και μας δείχνει τη...

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς αποκάλυψε μία διαφορετική ιστορία, όταν και αγωνίστηκε μεθυσμένος, σημειώνοντας μεταξύ άλλων πως με δυσκολία έβλεπε το μπαλάκι.

Σε μία ζωντανή διαδικτυακή συζήτηση με την Μαρία Σαράποβα, η Ρωσίδα ρώτησε τον Νόβακ Τζόκοβιτς αν έχει αγωνιστεί ποτέ μεθυσμένος, με τον Σέρβο να δίνει καταφατική απάντηση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τσιτσιπάς: Χορεύει και μας δείχνει τη μικρή του αδερφή (vid)

«Ναι! Ήταν το 2011. Είχα κερδίσει μόλις το Γουίμπλεντον και ακολουθούσε αμέσως μετά το Davis Cup. Το είχαμε γιορτάσει και ζήτησα να μην παίξω αμέσως στον αγώνα της Σερβίας με την Σουηδία. Τελικά όμως με έβαλαν να αγωνιστώ στο διπλό. Θα πω μόνο ότι σε εκείνον τον αγώνα δεν έβλεπα και πολύ καθαρά το μπαλάκι και δεν θα μπω σε περισσότερες λεπτομέρειες», σημείωσε ο «Νόλε».

Η γνώμη σας μετρά. Σχολιάστε το άρθρο